19-9-2020

Έντονη δυσαρέσκεια στο Οpen με τον Γιώργο Μαυρίδη (video)

Έντονα δυσαρεστημένη είναι η διοίκηση του Open με τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος  θα παρουσιάσει την εκπομπή «into the Skin», σχετικά με τη σύλληψή του στο Μεξικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δεύτερο περιστατικό που συνέβη κατά την άφιξή του στη χώρα μας, η οποία εν τέλη δεν πραγματοποιήθηκε, ενόχλησε ιδιαίτερα τα ανώτατα στελέχη του Οpen.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την πρώτη του σύλληψη, το υπουργείο εξωτερικών και συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και οι συνεργάτες του κατέβαλαν προσπάθειες για να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση και να γυρίσει ο παρουσιαστής στην Ελλάδα. Ωστόσο μετά το δεύτερο θερμό επεισόδιο που προκλήθηκε στο αεροπλάνο, η Ελληνική Πολιτεία κράτησε διακριτική στάση, σεβόμενη, το έργο των Μεξικανικών Αρχών.

Για το θέμα μίλησαν στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα ο Αλέξης Μίχας ο οποίος αποκάλυψε την έντονη δυσαρέσκεια του Open με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Τα στελέχη του Open κινητοποιήθηκαν αλλά υπήρξε έντονη ενόχληση για όσα έγιναν με τον Γιώργο Μαυρίδη. Θα κληθεί ο Γιώργος Μαυρίδης να δώσει εξηγήσεις στα στελέχη του καναλιού. Η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη είναι εσωτερική παραγωγή του καναλιού και έχει υψηλό κόστος. Δεν ήταν πρέπουσα η συμπεριφορά του Γιώργου όταν ανέβηκε στο αεροπλάνο»

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ