Γιάννης Κούστας και Δήμητρα Μέρμηγκα βολτάρουν στο Ζάππειο με το ζεύγος Καίσαρη

Must Read

Ο Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του Δήμητρα Μέρμηγκα απόλαυσαν ένα ξεκούραστο καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά τα οποία επισκέφθηκαν με την υπερπολυτελή θαλαμηγό τους.

Ο φωτογραφικός φακός του είχε απαθανατίσει να κάνουν τις βουτιές τους με την μικρή κόρη τους Κατερίνα, το αγαπημένο νησί των Κυκλάδων τα Κουφονήσια. Η οικογένεια έχει πλέον επιστρέψει στη βάση της και στον ελεύθερό της χρόνο περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με αγαπημένους φίλους. 

Το govastileto.gr, δημοσίευσε φωτογραφίες του εφοπλιστή κ. Κούστα και της 28χρονης συζύγου του από την χαλαρή βόλτα τους στο Ζάππειο μαζί με τον διάσημο κοσμηματοπώλη Κωνσταντίνο Καίσαρη και τη σύζυγό του Χριστιάννα.

Τις εντυπώσεις έκλεψε φυσικά η στυλάτη Δήμητρα Μέρμηγκα που επέλεξε ένα τολμηρό casual outfit με μίνι τζιν φούστα, μπλούζα με φραμπαλά και φθινοπωρινά mules. Απογείωσε το σύνολό της με μια πράσινη τσάντα Hermes.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This