Συγκλονίζει η Βικτώρια Χαλκίτη: « Μέσα σε 8 χρόνια είχα κάνει 6, 7 εξωσωματικές» (video)

Must Read

Η τραγουδίστρια Βικτώρια Χαλκίτη στο παρελθόν έκανε πολλές συμμετοχές σε δίσκους αρκετων καταξιωμένων τραγουδιστών όπως στο Θάνου Καλλίρη, τον Κώστα Μπίγαλη, την Μαντώ, τον Πασχάλη, το Δάκη και το Γιάννη Σαββιδάκη, έγινε όμως ευρέως γνωστή το 1994 όταν κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Έρωτας είναι». Το 2005 υπήρξε μια εκτόξευση στην τραγουδιστική καριέρα της από την συνεργασία της με τον στιχουργό Φοίβο, έχοντας μεγάλη επιτυχία με το «Τέλεια». Πρόσφατα την είχαμε απολαύσει ως καθηγήτρια φωνητικής στο Ελληνικό Voice.

Η Βικτώρια είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Σταμπόλη και το 2016 απέκτησαν ένα γιο, τον Φίλιππο-Χριστόφορο.

Η γνωστή ερμηνεύτρια, μίλησε από καρδιάς στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος.

«Όταν ήμουν έγκυος περίμενα πως και πως να γνωρίσω τον γιο μου. Τώρα τον έχω γνωρίσει για τα καλά! Είναι ένα συναίσθημα το οποίο δεν περιγράφεται. Είμαι κάθε μέρα, όλη μέρα με το παιδί μου και περνάμε πάρα πολύ ωραία τραγουδώντας» και προσθεσε λέγοντας:

«Δεν θέλει αδελφάκι και ευτυχώς που δε θέλει γιατί είναι δύσκολο να γίνει. Ταλαιπωρήθηκα 8 χρόνια για να μείνω έγκυος και είχα κάνει 6, 7 εξωσωματικές. Σε κάθε γυναίκα, όμως, που παλεύει να κάνει παιδί θα της έλεγα να μην τα παρατήσει ποτέ. Ο επιμένων νικά»

Η ίδια αναφέρθηκε και στη μητέρα της η οποία έχει φύγει από τη ζωή. Με συγκίνηση στα μάτια δήλωσε πως «αυτό που ήθελα να πω περισσότερο στη μαμά μου είναι “γιατί έφυγες; Θα ήθελα να ήσουν εδώ να γνωρίσεις τον Φίλιππο”. Αυτός είναι ο καημός μου ο μεγάλος».

https://www.youtube.com/watch?v=1DnhzlfFciE&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This