Η Ιωάννα Τούνη αποτελεί παρελθόν για τη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Κάνω νέες φίλες και προχωρώ παρακάτω» (video)

Must Read

H Bρισηίδα Ανδριώτου αποτελεί πλέον παρελθόν για την Ιωάννα τούνη, η οποία την έκανε unfollow από το Instagram. Ο λόγος ήταν επειδή η Βρισηίδα βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον άνθρωπο που βρίσκεται στα δικαστήρια η Ιωάννα Τούνη, για το ροζ βίντεο που δημοσιεύτηκε.

Η Βρισηίδα σε μία προσπάθεια της να απολογηθεί για το λάθος της το οποίο παραδέχτηκε δημόσια, η Ιωάννα Τούνη συνέχισε να την κατηγορεί.

Η Βρισηίδα, ωστόσο δεν θέλει να δώσει άλλη έκταση στο θέμα. Η όμορφη πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε φυσικά στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ εκείνης και της πρώην κολλητής της, Ιωάννας Τούνη, λέγοντας πως  «είναι προσωπικό μας, δεν θεωρώ σωστό που το συνεχίζουμε. Δεν είναι σωστό. Δεν με αφορά ότι θέλει να το συνεχίσουμε. Θέλω ο κόσμος να ασχολείται με τα επαγγελματικά μου για την εξέλιξή μου και όχι για κάτι άλλο» και συμπλήρωσε πως «Κάνω νέες φίλες και προχωρώ παρακάτω».

Όσον αφορά για την προσωπική της ζωή και το αν είναι σε σχέση η ίδια με διπλωματικό τρόπο απάντησε:

«Δεν λέω ποτέ αν είμαι δεσμευμένη γιατί φοβάμαι το κακό το μάτι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This