Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Ο Νίκος Κουρής για την εκπομπή που ήταν καλεσμένος: «Γύρισα σπίτι και αισθανόμουν σαν να με έχουν “βιάσει»

Ανάγνωση: 2 λεπτά

«Εννοώ ένας βιασμός και αυτού που είσαι και αυτού που θες να πεις.»

Ο Νίκος Κουρής είναι ένας ταπεινός ηθοποιός. Παρόλο που αγαπάει πολύ το θέατρο, προτεραιότητα για εκείνο θα έχει πάντα το παιδί του.

«Ο Πέτρος είναι ένα σπάνιο πλάσμα απίστευτης καλοσύνης και πάρα πολύ φωτεινό παιδί. Είναι πολύ γλυκός, ακόμα πιο γλυκός τώρα που μεγάλωσε. Και έχουμε πολύ τίμια σχέση. Χωρίς παρεμβολές και από πάνω τον γονέα. Είμαστε πάρα πολύ ίσοι. Ο καθένας στο ρόλο του βέβαια», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη.

Καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, «Pop Up» kai εξομολογήθηκε τη δυσάρεστη εμπειρία του, όταν είχε πάει παλαιότερα καλεσμένος σε εκπομπή του κρατικού καναλιού.

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ άσχημα στην τηλεόραση, εκτός από μία εκπομπή, μια φορά, που δεν το περίμενα. Ήταν μια εκπομπή καλλιτεχνική, πολιτιστικό μαγκαζίνο σε κρατικό κανάλι. Στεναχωρήθηκα και ντράπηκα πολύ. Γύρισα σπίτι και αισθανόμουν σαν να με έχουν “βιάσει”. Εννοώ ένας βιασμός και αυτού που είσαι και αυτού που θες να πεις. Και του χρόνου που σου δίνεται για να μιλήσεις γι’ αυτό που κάνεις, όχι για τον εαυτό σου.

Υπήρχε ένα πράγμα που δεν το περίμενα. Σε ποιον να παραπονεθώ; Όχι, δε παίρνω ποτέ τηλέφωνα, δεν τα κάνω αυτά, δεν ζητάω το λόγο από κανέναν ποτέ. Ούτε από δημοσιογράφους που έχουν παραποιήσει συνεντεύξεις μου, που γράφουν άλλα, που κόβουν και ράβουν και βάζουν κάτι bold περίεργα για να πουλήσει το φύλλο. Τα έχω συνηθίσει αυτά» και πρόσθεσε λέγοντας:

«Με παίρνει η μητέρα μου πολύ συχνά, μου λένε διάφοροι φίλοι “τι είναι αυτό που είπες;” και εκεί λίγο ντρέπεσαι. Δεν μπορείς να δικαιολογηθείς γιατί ότι απομονώνεται, λειτουργεί από μόνο του»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ