Τίτλοι τέλους στο… θαλασσινό «love story» της Μελίνας Τραυλού με τον Βασίλη Πατέρα!

Οργιάζουν οι φήμες ότι το άλλοτε ταιριαστό ζευγάρι εφοπλιστών δεν είναι πια μαζί

Must Read

Το gossip της νέας χρονιάς που ψιθυρίζει ο χώρος της ναυτιλίας και της κοσμικής Αθήνας είναι ο χωρισμός της Μελίνας Τραυλού από τον Βασίλη Πατέρα. Έπειτα από αρκετά χρόνια, φημολογείται ότι οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον δεσμό τους, διατηρώντας όμως τις καλύτερες φιλικές σχέσεις.

Η μοναχοκόρη του αείμνηστου εφοπλιστή Νίκου Τραυλού και της διεθνούς φήμης γλύπτριας Μαρίτσας Τραυλού και διευθύνουσα σύμβουλος της Neptune Lines, με στόλο πλοίων car carries, και ο «θαλασσόλυκος» της καρδιάς της δεν είναι πια μαζί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες κοινών φίλων τους, που όμως ελπίζουν να τα ξαναβρούν σύντομα, καθώς και στο παρελθόν είχε δοκιμαστεί η σχέση τους. Ο χρόνος, βέβαια, και σε αυτή την περίπτωση θα δείξει…

Το άλλοτε ταιριαστό ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων από τον χώρο της ναυτιλίας και υπήρξε χημεία μεταξύ τους. Για αρκετό διάστημα κατάφεραν να κρατήσουν το ειδύλλιο κρυφό, επιλέγοντας είτε ως καταφύγιο την εξοχική βίλα της οικογένειας Τραυλού στο Πόρτο Χέλι είτε ταξιδεύοντας στα ελληνικά νησιά με την πολυτελή θαλαμηγό της κυρίας Τραυλού. Η μόνη διαφωνία της με τον Βασίλη Πατέρα ήταν ότι εκείνος προτιμούσε να δαμάζει τα κύματα με το φουσκωτό του!

Ο Βασίλης Πατέρας ήταν, άλλωστε, εκείνος που της ενέπνευσε την αγάπη του για τα φουσκωτά, δημιουργώντας το 2017 την Axion Hellas, που παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και υποστήριξη σε ευάλωτες ομάδες συνανθρώπων μας οι οποίοι κατοικούν σε άγονα νησιά και σε απομακρυσμένες περιοχές της πατρίδας μας.

Στο Δ.Σ. της Axion Hellas, στο οποίο προεδρεύει ο Βασίλης Πατέρας, η Μελίνα Τραυλού κατέχει τη θέση της α΄ αντιπροέδρου, ενώ σύμβουλος του Δ.Σ. είναι ο πρίγκιπας Νικόλαος, με τον οποίο και ο Βασίλης Πατέρας αλλά κυρίως η Μελίνα Τραυλού διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις…

Το 2016, σε φιλανθρωπικό δείπνο της ΕΛΕΠΑΠ, της οποίας η Τραυλού είναι δραστήριο μέλος, βγήκε η πρώτη φωτογραφία τους και κατά κάποιον τρόπο επισημοποιήθηκε η σχέση τους. Μητέρα μιας κόρης (από τον πρώτο γάμο της σε νεαρή ηλικία), που σπουδάζει στο Λονδίνο, η Μελίνα Τραυλού δραστηριοποιήθηκε στον ανδροκρατούμενο χώρο της ναυτιλίας, στο πλευρό του πατέρα της, ενώ τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία στη Neptune Lines και μετά την απώλειά του.

Η πρώτη φορά που τράβηξε τα gossips των κοσμικών σαλονιών πάνω της σε προσωπικό και όχι επαγγελματικό επίπεδο ήταν λόγω της σχέσης της με τον γνωστό και ισχυρό εφοπλιστή Μιχάλη Χανδρή, μέλη και οι δυο τους στο Δ.Σ. της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Η ορκωμοσία

Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα αναφέρονται σε μια δυνατή σχέση ζωής, που όμως έληξε άδοξα. Άλλη σχέση ζωής είναι η φιλία της με τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη. Μάλιστα, η εφοπλίστρια έδωσε το «παρών» στο Προεδρικό Μέγαρο, στην ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Ιούλιο του 2019, δίπλα στη μητέρα της Μαρέβας Γκραμπόβσκι Ηβη Γόντικα.

Με τη Μαρέβα είχε και επαγγελματική σχέση, καθώς συμμετέχει με ποσοστό 7% των μετοχών στην εταιρία Zeus & Dione, την οποία ίδρυσε η σύζυγος του πρωθυπουργού. Η Μαρέβα Μητσοτάκη σχετικά πρόσφατα αποχώρησε από αυτήν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This