Οι πρώτες δηλώσεις και τα δάκρυα της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά την αποχώρησή της από το Survivor (video)

«Δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική σε ένα τέτοιο παιχνίδι.»

Must Read

Μία από τις πιο δημοφιλής παίκτρια των «Διασήμων» ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο και πολλοί έκανα λόγο ότι θα ήταν η φετινή νικήτρια του Survivor. Ωστόσο οι δυνάμεις της την «εγκατέλειψαν» και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές στο νοσοκομείο. Λόγω των προβλημάτων υγείας που προέκυψαν, η ίδια αποχώρησε από το παιχνίδι.

Το νεαρό μοντέλο ούσα καλά στην υγεία του, μίλησε στην εκπομπή «Love it», από τον Άγιο Δομίνικο μέσω Skype και μίλησε για όλα όσα συνέβησαν στο reality επιβίωσης.

Αρχικά αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας της λέγοντας πως «είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Με πρόδωσε το μόνο 45 κιλά πια κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος γιατί έφυγε η ενέργειά μου γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά οι συνθήκες είναι Survivor γιατί πραγματικά δύσκολες, πεινούσαμε και κοιμόμασταν στο πάτωμα» και πρόσθεσε πως «στεναχωρήθηκα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω».

Αναφορικά με τις αιχμές του Περικλή Κονδυλάτου, η Κάτια σχολίασε ότι τα «”σκουλήκια” είναι μια άσχημη λέξη να χρησιμοποιείς. Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής. Θα ήθελα όταν βγούμε κάποια στιγμή να τον ρωτήσω» και συνέχισε: «Τις λατρεύω και τις θαυμάζω τις γυναίκες. Επειδή είναι παιχνίδι αγωνισμάτων ψήφιζα τους αδύναμους. Δεν μπορούν να με κρίνουν ότι δεν αγαπώ τις γυναίκες. Δεν ήθελα να διώξω όλες τις γυναίκες για να μείνω μόνη μου».

Όσον αφορά τη στρατηγική που μερικοί ισχυρίστηκαν ότι χρησιμοποιούσε, η ίδια παραδέχτηκε πως «δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Φαίνεται πως έκανα κάτι λάθος για να είναι 8 άτομα εναντίον μου. Με την Ελίζαμπεθ τα λέγαμε μια χαρά. Χάρηκα που ήρθε στην ομάδα μια δυνατή παίκτρια. Αρχηγός δεν ήθελα να το παίξω ποτέ»

Αντιδράσεις προκάλεσε στους συμπαίκτες της, αλλά και στους τηλεθεατές, το περιστατικό με το «κλεμμένο ρύζι». Το νεαρό μοντέλο υποστήριξε ότι «Ήταν εγωιστικό να μην μοιραστώ κάτι με την ομάδα μου. Η λέξη δωροδόκησα είναι βαριά. Δεν τον δωροδόκησα, απλώς ο Πάνος Καλίδης με είδε ένα μεσημέρι, πριν να αρχίσει να καταρρέει το σώμα μου, να μαγειρεύω το ρύζι και το μοιράστηκα μαζί του. Με τον Πάνο είχαμε φάει ξανά μαζί ένα μεσημέρι».

Τώρα που είναι εκτός παιχνιδιού, η Κάτια δήλωσε πως «μου λείπει η καρύδα και ο στίβος μάχης», ενώ «λύγισε» αναφερόμενη στους ανθρώπους που της έλειψαν: «Πίστευα ότι δεν θα προλάβουν να μου λείψουν πάρα πολύ. Μου έλειψαν πολύ οι άνθρωποί μου. Σκέφτηκα τη μαμά και με πήραν τα ζουμιά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This