Ασημίνα Ιγγλέζου: «Ο Ασημακόπουλος είναι διπρόσωπος και έγλειφε» – Όλα όσα θα συμβούν στο σημερινό επεισόδιο (video)

Πως θα είναι το κλίμα στην μπλε ομάδα μετά το χθεσινό συμβούλιο;

Must Read

Αρνητική εντύπωση έκανε η Ασημίνα Ιγγλέζου όταν κατά την αποχώρηση της από το Survivor δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της.

H ίδια κάνοντας τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Love it» παραδέχτηκε ότι αυτή της η κίνηση ήταν αληθινή ειδάλλως θα έπρεπε να συμπεριφερθεί απλά τυπικά.

Αναφορικά με την αποχώρησή της ανέφερε ότι «περίμενα ότι θα αποχωρήσω, ήταν αναμενόμενο. Ήμουν ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν είχα καλή επαφή. Ακόμα και καλή να ήμουν στα αγωνίσματα πάλι θα έβγαινα υποψήφια», ενώ παραδέχτηκε πως δεν ήταν τόσο καλή στα αγωνίσματα λόγω της άσχημης ψυχολογίας που είχε.

«Όταν άλλαξα ομάδα δεν υπήρχε πια η ψυχολογία. Από το πρωί είχαν μούτρα. Πίστευα ότι ο James θα πάρει αυτούς που είχε μαζί του. Δεν ένιωσα πίκρα, βλέποντας τους 4 αυτούς ανθρώπους στην κόκκινη ομάδα, με τους οποίους είχα θέματα από την μπλε, κατάλαβα ότι θα είμαι μόνη μου».

Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της κατά την αποχώρησή της είπε πως «ήταν ότι πιο αληθινό θα μπορούσε να γίνει. Τα άλλα θα ήταν στο πλαίσιο της τυπικότητας».

Παράλληλα η ίδια σχολίασε και τις συμπεριφορές των συμπαικτών της ξεκινώντας από την Σοφία με την οποία είχε δημιουργηθεί κόντρα μεταξύ τους.

«Η Σοφία δημιουργούσε από το τίποτα κακή διάθεση. Ακόμα και να ήθελες να τη βοηθήσεις στο φαγητό θα ερχόταν από πάνω σου. Έψαχνε τρόπους να δειχτεί, συνέχεια χρησιμοποιούσε το ότι είναι μητέρα και ότι ήρθε για τα παιδιά της. Κι εμείς έχουμε παιδιά, πρέπει όλοι να λέμε για τα παιδιά μας; Δεν ήμουν υποκρίτρια ποτέ. Ο Ασημακόπουλος είναι διπρόσωπος και έγλειφε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τσακωμό του Κώστα Παπαδόπουλου με τον Νίκο Μπάρτζη λέγοντας πως «ήταν υποκρισία να ζητάει συγγνώμη ο Κώστας από τον Νίκο Μπάρτζη. Το έκανε στρατηγικά για να μην βλάψει τον εαυτό του. Εκείνη την ώρα ένιωσα πιο δίκαιο το να υπερασπιστώ τον Νίκο και έναν ψεύτη να τον βάλω στη θέση του».

Είχε παρατηρηθεί πως η Ασημίνα Ιγγλέζου όταν έχανε σε κάποιο αγώνισμα δεν έδινε τα χέρια της στον Γιώργο Κοψιδά ο οποίος έκανε κίνηση για να τη συγχαρεί για την προσπάθειά της.

«Λυπάμαι για την κίνησή μου, γιατί το έκανα πολλές φορές. Του είπα συγγνώμη γι αυτό που κάνω αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα γιατί ήμουν θυμωμένη με τον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά γι’ αυτήν της την κίνηση.

Τέλος δήλωσε πως μετά το παιχνίδι δεν θα ήθελε να έχει επαφή με τη Σοφία, τον Κώστα Παπαδόπουλο, τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται να δούμε ένα δύσκολο αγώνισμα το οποίο απαιτεί την εγκάρδια προσπάθεια της ομάδας για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Σύμφωνα με τα spoilers της εκπομπής δεν θα λείψουν τα κλάματα από τη νικητήρια ομάδα όταν θα δει τους αγαπημένους τους ανθρώπους αλλά και εντάσεις αφού δεν έχουν πει όλοι την τελευταία τους κουβέντα.

Δείτε επίσης: Οι μπηχτές της Ιγγλέζου, οι αιχμηρές δηλώσεις της Ελέτσι και η παίκτρια που θα αποχωρήσει (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This