Έτσι θα γίνει «Covid free» η Εurovision

Οι αποστολές των χωρών στο Ρότερνταμ για να διαγωνιστούν θα μπουν σε πενθήμερη καραντίνα, ενώ θα κάνουν και test 72 ωρών.

Must Read

Ζωντανά στη σκηνή του Ahoy Αrena του Ρότερνταμ θα βρεθούν τον Μάιο όσοι καλλιτέχνες θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους στη φετινή Eurovision 2021 στην Ολλανδία! Η εκπρόσωπος της Ελλάδας Στεφανία Λυμπερακάκη ήδη ετοιμάζει το χορευτικό της πατώντας στα ψηλοτάκουνά της, ενώ η Έλενα Τσαγκρινού έχει γίνει ήδη pop είδωλο ως και στο CNN μετά τις αντιδράσεις της Εκκλησίας της Κύπρου για τον… διαβολικό τίτλο του τραγουδιού της!

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή της ευρωπαϊκής ραδιοτηλεοπτικής ένωσης EBU όλοι οι συμμετέχοντες στον φετινό 65ο διαγωνισμό τραγουδιού -και εφόσον μπορούν με βάση τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που θα ισχύουν στις χώρες τους- θα ανέβουν στη σκηνή του Ahoy Αrena για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους ζωντανά.

Από τους διοργανωτές, όπως έγινε γνωστό, θα τηρηθούν κανονικά οι αποστάσεις, ενώ παράλληλα θα εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα υγείας και ασφάλειας (συμπεριλαμβανομένων των συχνών δοκιμών Covid) για την προστασία όλων όσοι εμπλέκονται στον διαγωνισμό.

Οι τραγουδιστές οι οποίοι συμμετέχουν φέτος στον διαγωνισμό θα κληθούν να ταξιδέψουν στο Ρότερνταμ, προκειμένου να κάνουν τις πρόβες τους στο Ahoy Arena και να εμφανιστούν live στη σκηνή της Eurovision, αφού προηγουμένως έχουν καθαρό Covid τεστ 72 ωρών και έχουν τηρήσει πενθήμερη καραντίνα.

Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για τους συνεργάτες τους, αλλά και τα μέλη των αποστολών, όπως και για τους 500 δημοσιογράφους που θα καλύψουν το φεστιβάλ με ζωντανές συνδέσεις από την Ολλανδία.

Στην περίπτωση που υπάρχουν καλλιτέχνες οι οποίοι δεν μπορούν να ταξιδέψουν στο Ρότερνταμ, τότε αυτοί θα διαγωνιστούν μέσω των «live-on-tape».

Σε ό,τι αφορά λοιπόν την ύπαρξη κοινού στις εξέδρες του Ahoy Arena, οι οριστικές αποφάσεις για το θέμα αυτό θα ληφθούν μέσα στον Απρίλιο, αφού προηγουμένως αξιολογηθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα που θα επικρατούν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η EBU προσανατολίζεται στην παρουσία κοινού που θα τηρεί τις αποστάσεις.

Να θυμίσουμε ότι ο 65ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας το διάστημα 18, 20 και 22 Μαΐου 2021.

Εν τω μεταξύ τη βδομάδα που μας πέρασε, η ομογενής μας Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία φέτος θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision με το «Last dance». («Ο τελευταίος χορός»), έδωσε συνέντευξη «Στη Φωλιά των Κου Κου» στο Star. Η 18χρονη Στεφανία, μάλιστα, ξεχάστηκε κατά την ώρα της συνέντευξης και έδωσε άθελά της… πολλά σπόιλερ.

«Το “Last dance” είναι διαφορετικό από το περσινό τραγούδι μου “Supergirl”, γιατί δεν θέλαμε για φέτος έθνικ στοιχεία. Είναι ένα πολύ δυνατό και μελωδικό τραγούδι, το οποίο θα ακούσετε στις 10 Μαρτίου» είπε αρχικά η όμορφη νεαρή τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Θα έχει χορευτές πάνω στη σκηνή. Αχ, πρέπει να κάνω πρόβες και με τα τακούνια. Είναι δύσκολο και φοβάμαι λίγο. Εύχομαι να μας δώσει δωδεκάρι η Ολλανδία, η χώρα στην οποία ζω και εργάζομαι. Πάντως οι διοργανωτές είπαν ότι θα έχει λίγο κοινό φέτος στην αρένα, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα. Ο σύντροφός μου δεν έχει ακούσει ακόμα το τραγούδι μου. Ο θείος μου όμως, ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, μου έχει πει καλή επιτυχία και ότι είμαι όμορφη και ότι θα πάμε πολύ καλά. Με την εκπρόσωπο της Κύπρου Ελενα Τσαγκρινού έχουμε μιλήσει στο Instagram σχετικά με τον διαγωνισμό».

Από τη μεριά της η Ελενα Τσαγκρινού με το τραγούδι της «El Diablo», το οποίο προκάλεσε αρχικά αντιδράσεις χριστιανών πολιτών, που ζητούσαν την ακύρωση της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision μέσω ψηφίσματος στη διάσημη πλατφόρμα Avaaz, αλλά και της Ιεράς Συνόδου της Κύπρου, έχει την αμέριστη υποστήριξη του ΡΙΚ και της κυβέρνησης της Κύπρου, και προχωρά κανονικά τις πρόβες της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This