Θανάσης Πατριαρχέας: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η σύζυγός του στην δεύτερη εγκυμοσύνη (video)

Ο γνωστός ηθοποιός θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς και αποκάλυψε το φύλο του μωρού.

Must Read

Μία από τις πιο ευχάριστες περιόδους της ζωής του διανύει ο Θανάσης Πατριαρχέας, καθώς περιμένει να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.

H ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον ηθοποιό, ο οποίος ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με την εγκυμονούσα σύζυγό του Βίβιαν Δράκου, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Γυναικάρα μου! Κουράγιο και σ’ ευχαριστώ! ??❤️ #9months #δευτερο!!!»

Δείτε επίσης: Θανάσης Πατριαρχέας: «Έχω παίξει σε παραστάσεις που ζήτημα να πληρωνόμουν 5 ευρώ το Σαββατοκύριακο» (video)

Ο ηθοποιός πού πρωταγωνιστεί στη σειρά τα καλύτερά μας χρόνια μιλώντας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» αναφέρθηκε σε αυτό το χαρμόσυνο γεγονός αποκαλύπτοντας μάλιστα και το φύλο του παιδιού.

«Χαρά μεγάλη ξανά και ανυπομονησία. Θέλουμε πολλά παιδιά. Αν πάνε όλα καλά και αντέχει η Βίβιαν, μακάρι να κάνουμε όσα γίνεται. Ενώ η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν σαν εκδρομή, η δεύτερη ήταν λίγο πιο δύσκολη. Υπήρχαν μήνες που η Βίβιαν έπρεπε να είναι στο κρεβάτι. Δεν θέλαμε να ανακοινώσουμε κάτι, μέχρι να ξέρουμε πως θα πάνε όλα καλά», είπε αρχικά για τις δυσκολίες που βίωσε στην εγκυμοσύνη η σύζυγός του, ενώ για το φύλο του παιδιού δήλωσε:

«Είναι και το δεύτερο μωρό κοριτσάκι. Χαίρομαι πάρα πολύ. Θέλαμε δεύτερο παιδί. Όποτε είχαμε υποψία πως είναι έγκυος, πάντα έβγαινε αρνητικό το τεστ. Μια μέρα γύρισα από πρόβα και μου το ανακοίνωσε. Με τράβαγε βίντεο και την έχουμε αυτή τη στιγμή»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This