Έλλη Κοκκίνου: «Mπήκα νοσοκομείο για 2 εβδομάδες και έμεινα 3 μέρες στην Εντατική» (video)

«Αυτό που υπέστη η Τζένη Μπότση ήταν μια πληγή μέσα της και όταν την έβλεπα να το καταθέτει δημόσια ένιωσα ότι ξαλάφρωσε.»

Must Read

Είναι γεγονός ότι ο κορωνοϊός έχει εισβάλλει στις ζωές μας και έχει σπείρει το φόβο σε πολύ κόσμο καθώς οι ΜΕΘ ασφυκτιούν από τους νοσούντες.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που φοβούνται να μην κολλήσουν από τον αόρατο εχθρό είναι η Έλλη Κοκκίνου.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη χθες στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» και εξήγησε το λόγο που δεν πρέπει να κολλήσει κορωνοϊό, περιγράφοντας την περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν μερικά χρόνια.

«Είμαι στις δύσκολες ομάδες. Είμαι καθημερινά με εισπνεόμενο και δεν πρέπει να περάσω κορωνοϊό. Έχω άσθμα από 3 χρονών. Έχω νοσηλευτεί πολλές φορές. Το 2001 μπήκα νοσοκομείο για 2 εβδομάδες και έμεινα 3 μέρες στην Εντατική. Είχα λοίμωξη αναπνευστικού, πνευμονία, πνευμονοθώρακα. Και μετά από αυτό επιβαρύνθηκε πάρα πολύ η κατάσταση. Ένα απλό κρύωμα μπορεί να με κάνει να πάρω αντιβίωση και κορτιζόνη»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις καταγγελίες κακοποιητικών συμπεριφορών και σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν κατακλύσει το χώρο του θεάτρου, αποκαλύπτοντας ότι η Τζένη Μπότση, η οποία είναι και κουμπάρα της, της είχε εκμυστηρευτεί πριν πολλά χρόνια την τραυματική εμπειρία που είχε βιώσει από τον γνωστό ηθοποιό σκηνοθέτη.

«Η Τζένη είναι κουμπάρα μου, έχει βαφτίσει τον γιο μου. Το συμβάν της Τζένης το ήξερα πολλά χρόνια. Είμαι από τους ανθρώπους που είμαι κοντά της. Γνώριζα πόσο την πόναγε αυτό, ήταν μια πληγή μέσα της και όταν την έβλεπα να το καταθέτει δημόσια ένιωσα ότι ξαλάφρωσε. Ήταν μια κάθαρση. Το σημαντικό είναι ότι θα μιλήσουν και άλλοι.».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This