Ρίκα Διαλυνά: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ δεν είχε καλό χαρακτήρα»

«Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν είναι του στυλ μου! Δεν ταιριάξαμε ποτέ!»

Must Read

Υπήρξαν δύο γυναίκες μύθος για τον ελληνικό κινηματογράφο. Πολλοί μάλιστα έκανα λόγο ότι υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ τους.

Ο λόγος για την Αλική Βουγιουκλάκη και την Ρίκα Διαλυνά. Ο χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε περιγράψει ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στις δύο ηθοποιούς, όπου η εθνική μας σταρ φαίνεται να ζήλευε την γοητευτική συνάδελφό της.

Η Ρίκα Διαλυνά μιλώντας στο περιοδικό «ΧΑΙ» αναφέρθηκε στις φήμες περί ανταγωνισμού, καθώς επίσης μίλησε και για την σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ισχύει ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη σας έβλεπε ανταγωνιστικά;

Όχι καθόλου με την Αλίκη όταν ήμασταν στη σχολή, ήμασταν πολύ φίλες. Η ιστορία που είχε γίνει στο φεστιβάλ στις Κάννες την είχε δημιουργήσει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, γιατί δεν είχε καλό χαρακτήρα. Ήμασταν και γείτονες στο Πόρτο Ύδρα ποτέ δεν μιλούσαμε, εκείνος μιλούσε μόνο με τον άντρα μου. Ήταν ο τύπος του τέτοιος που δεν με τραβούσε ούτε να κάνω κουβέντα, ούτε τίποτα. Όταν πέθανε βέβαια, του κάναμε εμείς το μνημόσυνο την τρίτη μέρα.

Το σπίτι τον Παπαμιχαήλ στο Πόρτο Ύδρα τι απέγινε;

Είναι εγκαταλελειμμένο σε τραγική κατάσταση, του έβγαλαν και τους φράχτες, γιατί είχε γκρεμιστεί. Ό,τι και να είναι το παιδί σου, δεν το κάνεις αυτό. Γνώρισα τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, είναι ένα καλό παιδί, που η μαμά του τον υπεραγαπούσε και ο άλλος τον
έβλεπε ανταγωνιστικά δεν ξέρω, Το σπίτι αυτό το άφησε σε πολλούς και πάλι χαμένο. Κάποια στιγμή γκρεμίστηκαν το σουλούπωσαν λίγο, έβγαλαν τα γκρεμισμένα.

Πώς είναι δυνατόν ένας πατέρας να κάνει τέτοιο πράγμα στο παιδί του; Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο ποια είναι η σχέσεις σας σήμερα, γιατί κάνατε μεγάλη επιτυχία με την «Ώρα την Καλή»;

Μετά τη μεγάλη επιτυχία, δεν είχα ούτε ένα τηλέφωνο. Στην Ελλάδα αν δεν είσαι μέσα στην κλίκα, δεν κάνεις τίποτα. Στον τρίτο κύκλο που έφυγαν οι κόρες μου, άλλαξε το έργο, ερχόντουσαν ένα σωρό κοπέλες και έγινε άλλη σειρά. Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο έχουμε παίξει σε πολλά έργα μαζί, αλλά δεν είναι του στυλ του δικού μου. Δεν ταιριάξαμε ποτέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This