Ορέστης Τζιόβας: «Ήξερα εδώ και ενάμιση χρόνο ότι έρχονται καταγγελίες για τον Λιγνάδη» (video)

Must Read

Το τελευταίο διάστημα το κύριο θέμα συζήτησης των ανθρώπων από τον καλλιτεχνικό χώρο εκτός την πανδημία του κορωνοϊού που έχει πλήξει τον συγκεκριμένο χώρο, είναι και οι καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Ορέστης Τζίόβας, ο οποίος αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση του Εθνικού θεάτρου, «Νυφικό κρεβάτι» βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή «Φλερτ» και μίλησε για το ελληνικό κίνημα metoo.

«Νομίζω πως είναι πολύ λάθος να κατηγορήσεις έναν ολόκληρο κλάδο από κάποια περιστατικά τα οποία συμβαίνουν σε κάθε κλάδο.

Το κομμάτι της δουλειάς του καθενός, άσχετα από όλη του τη ζωή, δεν μπορούμε να το καθαιρέσουμε. Να καθαιρέσουμε δηλαδή τεράστια έργα που έχουν γίνει από ανθρώπους που δεν ήταν καλοί άνθρωποι.

Έχουμε δει άσχημες συμπεριφορές, απόψεις, πολιτικές θέσεις. Είναι ξεχωριστά πράγματα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», και αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν το χώρο του θεάματος.
Αρχικά μίλησε για το lockdown και εξέφρασε την άποψή του σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί όσον αφορά τον χώρο του θεάτρου.
«Θεωρώ ότι ήταν άδικο να κλείσουν τα θέατρα γιατί αποδείχτηκε ότι τηρούσαν αυστηρά τα μέτρα», είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και το γεγονός ότι προτιμάει να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δήλωσε: «Βρίσκομαι λόγω της δουλειάς μου, η ενασχόληση με την προσωπική μου ζωή είναι παράπλευρη απώλεια. Πλέον δεν με ρωτάνε για τα προσωπικά μου. Έχουν προσαρμοστεί πια».
Τέλος αναφέρθηκε στις καταγγελίες αποκαλύπτοντας πως γνώριζε ότι θα ξέσπαγε το κίνημα κατά της κακοποίησης.
«Ήξερα τις φήμες για τον Λιγνάδη εδώ και ενάμιση χρόνο και ότι έρχονται καταγγελίες» σημείωσε, ενώ δήλωσε πως εκείνος δεν είχε πέσει θύμα κακοποίησης.
«Άμα ξέρω μια φήμη τι πρέπει να κάνω; Να πάω στην Αστυνομία και να το αναφέρω χωρίς αποδείξεις; Θα μου κάνει ο άλλος μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση», είπε στην συνέχεια και πρόσθεσε: «Σίγουρα κάποιος πια θα μπορεί να μιλήσει πιο εύκολα και όποιος σκέφτεται να πράξε ανάλογα θα το σκεφτεί περισσότερο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This