Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάποιοι δεν θα είναι κοντά μας, αλλά ίσως έπρεπε να προσέχουν περισσότερο» (video)

Όσα είπε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη!

Must Read

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος έχει ασκηθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς κατηγορείται για ένα βιασμό και για δύο απόπειρες βιασμού.

Ωστόσο η σύζυγος του Ελπίδα Νίνου φαίνεται να μην πιστεύει τα όσα έχουν καταγγελθεί εναντίον του ο γνωστού ηθοποιού και βρίσκεται στο πλευρό του και ισχυρίζεται ότι μία από τις τρεις γυναίκες που τον κατήγγειλαν είχε κάποιο κίνητρο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας από τη μεριά του σχολιάζοντας το γεγονός στην κάμερά της εκπομπής «Πάμε Δανάη», ανέφερε πως η υπόθεση αυτή έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, της οποίας μάλιστα έχει και εμπιστοσύνη.

«Η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης. Εμείς, ως σοβαροί πολίτες, θα πρέπει να περιμένουμε τη δικαιοσύνη ως οφείλουμε και να δούμε τι ακριβώς θα κάνει εκείνη γιατί της έχουμε εμπιστοσύνη. Από την άλλη, το πειθαρχικό συμβούλιο συνεχίζει τις εργασίες του, θα φτάσουμε σε μια γενική συνέλευση που θα κάνει τις προτάσεις του για τη συγκεκριμένη περίπτωση και για τις άλλες περιπτώσεις και θα δούμε τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ, ενώ αποκάλυψε πως έχει λάβει κατά καιρούς διαφόρων ειδών καταγγελίες.

«Έχουν έρθει διαφόρων ειδών καταγγελίες και για εργασιακά θέματα και για κακοποιητικές συμπεριφορές και για μη γνωστούς ανθρώπους. Βέβαια, τα κανάλια έχουν εστιάσει στους γνωστούς. Το θέατρο θα βγει πιο δυνατό. Κάποιοι άνθρωποι δυστυχώς δεν θα είναι κοντά μας, αλλά ίσως έπρεπε να προσέχουν περισσότερο», τόνισε.

Όσον αφορά τις δηλώσεις της Πηνελόπης Πιτσούλη η οποία μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η καριέρα του Πέτρου Φιλιππίδη πλέον έχει τελειώσει, ο αγαπημένος ηθοποιός απάντησε:  «Αυτό το δήλωσε η Πηνελόπη που την αγαπάω και την εκτιμάω και ως μεγαλύτερη κάτι περισσότερο θα ξέρει. Εγώ θα αφήσω το χρόνο να δείξει τι θα γίνει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This