Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Κοινή εμφάνιση λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους (video)

Τι απαντάει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Snik.

Must Read

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, που ήταν παντρεμένοι για δύο χρόνια, χωρίζουν οριστικά και ότι το διαζύγιο τους βρίσκεται σε εξέλιξη. Παρόλα αυτά οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις, τόσο καλές μάλιστα που τις χαρακτήρισε και αδερφικές.

Η επιχειρηματίας με τον πλαστικό χειρούργο, απέδειξαν ότι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις αφού λίγους μόνο μήνες μετά τον χωρισμό τους, πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση στην εκδήλωση που διοργάνωσε χθες ο Χάρης Σιανίδης στο δημαρχείο Σαρωνικού, η οποία ήταν αφιερωμένη στα παιδιά.

Το πρώην πλέον ζευγάρι μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε στην σχέση του με την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» να δηλώνει ότι: «Το διαζύγιό μας είναι σε εξέλιξη, αλλά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι, νομίζω φαίνεται και έμπρακτα από τη στήριξή μου σε ότι κάνει ο Αριστομένης. Είμαστε πολύ δεμένοι, πολύ αγαπημένοι και αυτό δεν αλλάζει. Εννοείται ότι συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλον».
Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος με την σειρά του σημείωσε πως: «Περάσαμε έξι χρόνια με την Αλεξάνδρα, δεν μπορώ να τη σβήσω από τη ζωή μου».
Αναφορικά με την περιβόητη συνάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Snik, η ίδια δεν επιβεβαίωσε τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.
«Τον Snik τον ξέρω προσωπικά επειδή είχαμε συνεννοηθεί να κάνουμε μια συνεργασία για ένα βίντεο κλιπ και εκεί έμεινε η φιλία μας. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό, απλά συνυπάρξαμε στην ίδια παρέα και βγήκε και η φωτογραφία», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=wZ2oPEITQOQ&t=1s

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This