Γιώργος Τσαλίκης για τη δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ: «Θα το πάρουν το μάθημα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γλιτώσουν»

Δηλώνει αποφασισμένος!

Must Read

Στη δικαιοσύνη έχει προσφύγει ο Γιώργος Τσαλίκης, καθώς ο ΣΚΑΪ κατήγγειλε το συμβόλαιο του τραγουδιστή για την παρουσίαση του Big Brother.

Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής επιστρέφοντας από την Αυστραλία, όπου είχε προγραμματισμένες συναυλίες, αποκάλυψε πως εκείνος θα είναι ο επόμενος παρουσιαστής της του reality εγκλεισμού.

Το κανάλι του Φαλήρου όμως, φαίνεται πως ενοχλήθηκε από την πρωτοβουλία του τραγουδιστή, και έτσι ακύρωσε το συμβόλαιο του προσπαθώντας να πλήξει τη δημόσια εικόνα του.

Δείτε επίσης: Γιώργος Τσαλίκης για το μπέρδεμα με τον ΣΚΑΪ: «Δεν τρελάθηκα να αρχίσω να ανακοινώνω εκπομπές» (video)

Ωστόσο ο Γιώργος Τσαλίκης πλήρως απογοητευμένος από τη στάση του εν λόγω καναλιού, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση όπου αποδείκνυε πως ο ΣΚΑΪ τον «άφησε στα κρύα του λουτρού», άδικα.

«”Εσύ τι να μου πείς” λέει το καινούργιο μου τραγούδι που λατρεύω! Για να τελειώνουμε… Ένα όνομα μας δίνουν. Μόνο ένα! Μόνο αυτό έχουμε όσο είμαστε στη γη και μόνο αυτό αφήνουμε πίσω.

Μου έκαναν πρόταση, το σκέφτηκα πολύ σοβαρά, τους πίστεψα, τους εμπιστεύτηκα, είπα τελικά το ναι, επικυρώσαμε τη συμφωνία μας ως κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother με ένα ισχυρό συμβόλαιο με σαφείς όρους και ρήτρες που με δεσμεύει από τις 15 Απριλίου, σταμάτησα να μιλάω σε οποιονδήποτε για δουλειές που μου προτείνανε χωρίς να μπορώ να τους εξηγήσω γιατί, απέφευγα διακριτικά τους δημοσιογράφους, έμπαινα από την πίσω πόρτα στο ραδιόφωνο που εργάζομαι για να είμαι σωστός στη συμφωνία μας να μη διαρρεύσει κάτι, εξαφανίστηκα από προσώπου γης ακόμα και με την κυκλοφορία του καινούργιου μου τραγουδιού περιμένοντας στωικά το σωστό timing να ανακοινωθεί η συμφωνία και από κοινού με το κανάλι με συνεννόηση να κινούμαστε. Μάλιστα επειδή το ήθελαν τόσο πολύ κι επειδή ήθελαν οπωσδήποτε να έχω υπογράψει πριν φύγω για Αυστραλία έστειλαν δικαστικό επιμελητή λίγες ώρες πριν φύγω να με βρει σε γνωστό κατάστημα στο Χαλάνδρι όπου εκείνη τη στιγμή ψωνίζαμε με τη Δώρα. Το χαρήκαμε και έτσι τραβήξαμε κι αυτό το βίντεο «για εμάς» όπως ακούτε να της λέω.

Σήμερα όμως το μοιράζομαι μαζί σας. Γιατί;

Συμφωνίες γίνονται και χαλάνε, οι συνθήκες αλλάζουν, άνθρωποι μας υποτιμούν και κάνουν λάθος χειρισμούς γεμάτους έπαρση και έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού μας στεναχωρούν και μας θυμώνουν, συμβόλαια καταπατούνται, οι καρδιές μας κλαίνε και μετά ξανά γελάνε. Όλα αυτά παίζουν στη ζωή.

Την εξέλιξη θα τη δούμε στη συγκεκριμένη ιστορία γιατί το δίκιο μου θα το διεκδικήσω με κάθε τρόπο όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλους αυτούς που μπορεί να βρεθούν στη θέση μου όταν κάποιοι ευτελίζουν τα συμβόλαια, αυτό το ισχυρό μέσο κατοχύρωσης και εξασφάλισης της εργασίας μας που μας παρέχει ο νόμος.

Όμως από όλο αυτό το άβολο και στενάχωρο παιχνίδι που με έβαλαν θέλω να θυμάστε ένα πράγμα!

Ο Γιώργος όταν μιλάει έχει πάντα λόγο που το κάνει και λέει μόνο την αλήθεια! Μόνο! Με την αλήθεια πορεύομαι και ζω, την αλήθεια διδάσκω στα παιδιά μου και με αυτή θα συνεχίσω να προχωράω», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CQL0qN0lD42/

Ο αγαπημένος ερμηνευτής μιλώντας σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», αναφέρθηκε στην διαστικλη διαμάχη που έπεται με το κανάλι του Φαλήρου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι οι πρώτες μέρες μετά την αλλαγή στο πρόγραμμά μου λόγω του Big Brother. Δεν έχω προλάβει να φτιάξω το πρόγραμμα και να δω τα πατήματά μου και πώς θα το κάνω. Είχα φτιάξει το πρόγραμμά μου βασισμένο στις υποχρεώσεις μου στο κανάλι. Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό. Ξέρω ότι θα δικαιωθώ γιατί ξέρω ότι έχω δίκιο και περιμένω αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά και πρόσθεσε: .

«Δεν αγαπώ τις αγωγές, δεν αγαπώ τις εντάσεις, δεν αγαπώ τα δικαστήρια, αλλά μερικές φορές πρέπει να ακολουθούμε τη νομική οδό για να βρίσκουμε το δίκιο μας, όταν μας αδικούν με τόσο άκομψο και τόσο κατάφορο τρόπο. Υπάρχουν κομμάτια του παζλ στην υπόθεση, τα οποία δεν γνωρίζετε ακόμα, αλλά θα τα μάθετε. Θα σας εξηγηθεί η αντίδρασή μου και για ποιο λόγο αυτό που ισχυρίζεται το κανάλι του ΣΚΑΙ είναι κοροϊδία».

«Θα το πάω μέχρι τέλους και επειδή θα δικαιωθώ, αυτά τα στελέχη που κάνουν ότι τους καπνίσει, που δεν σέβονται κανέναν, πρέπει να μάθουν στον επόμενο Τσαλίκη να είναι πιο προσεκτικοί. Θα το πάρουν το μάθημα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γλιτώσουν», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This