Σάββατο 24/7/2021

Στην Πάτμο βαφτίζεται το Σαββατοκύριακο ο Κικίλιας junior

Η έκκληση του ζευγαριού στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Βαφτίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια. Η Μπαλατσινού βρίσκεται ήδη στο νησί για να είναι όλα έτοιμα, ενώ ο Υπουργός Υγείας θα φθάσει στην Πάτμο μία μέρα νωρίτερα. Το όνομα που θα δώσουν στο παιδί είναι Παναγιώτης – Αντώνιος. Το Παναγιώτης είναι το όνομα του πατέρα του Βασίλη Κικίλια και το Αντώνης από ένα τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο.

Το ζευγάρι εξέδωσε και ανακοίνωση για να μην παραστούν εκπρόσωποι των ΜΜΕ στη βάπτιση, αναφέροντας:

«Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του μυστηρίου της βάπτισης του γιου μας, καθώς και την απόφασή μας να μην επιτραπεί η παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, φωτογράφων κτλ, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε στην εκκλησία, ούτε σε άλλο χώρο στο πλαίσιο της βάπτισης ή συνδεόμενο με τη βάπτιση, ώστε να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε συνωστισμός και να τηρηθούν πλήρως οι υγειονομικές οδηγίες και μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστούμε

Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού»

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ