Kάτια Δανδουλάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αγγίζει κανέναν υποτιμητικά» (video)

Το περιστατικό που συνέβη στον θίασό της και την ανάγκασε να διώξει τον Πέτρο Φιλιππίδη από την παράσταση και η γνώμη της για της πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Must Read

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν μία από τους ηθοποιούς που πήρε ενεργή θέση όταν στον θίασο της συνέβη ένα περιστατικό βίας που την οδήγησε να διώξει τον Πέτρο Φιλιππίδη από την παράσταση που ανέβαζαν το 2019.

Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας στην Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό και σε όσα έχουν ακουστεί γύρω από το όνομά του συναδέλφου της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η ψυχή μου δεν αντέχει την καταπίεση του ανθρώπου στον άνθρωπο. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταπιέζει τον άλλον, να του φέρεται άσχημα. Ο καθένας είναι ένας μικρός θεός. Έκανα κάτι που η ψυχή μου το ήθελε. Δεν έκανα τίποτα ηρωικό. Ήταν η φυσική συνέπεια του τι αισθανόμουν. Δεν μπορώ όχι μόνο εγώ να υφίσταμαι καταπίεση αλλά ούτε να βλέπω άλλον να υφίσταται. Αν μπορώ να πάρω μέρος θα πάρω. Έχω μάθει να μην κριτικάρω. Έχω μάθει να μην κάνω κριτική πάνω σε ανθρώπινο ον γιατί δεν ξέρω που ξεκινάνε οι πληγές του. Δεν είναι συνένοχος όποιος δεν κάνει κάτι. Δεν ξέρω τι σημαίνει μέσα του το “φοβάμαι” και το “δεν έχω την τόλμη”. Καταλαβαίνω την ανθρώπινη αδυναμία αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να αγγίζει κανέναν υποτιμητικά και να τον χρησιμοποιεί για κανένα λόγο».

Αναφορικά με τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, δήλωσε: «Δεν μπορώ να το κριτικάρω αυτό γιατί για να το πει το εννοεί, δεν λέει κάτι που δεν το εννοεί. Λέει κάτι που εκείνη πιστεύει. Αν αυτό που πιστεύει είναι ευθυγραμμισμένο με την ψυχή της, δεν έχω να πω κάτι. Πιστεύει αυτό, εγώ πιστεύω ακριβώς το αντίθετο, οπότε, τι; Να βρούμε ένα κοινό σημείο πλεύσης; Δεν υπάρχει.

Γιατί να κατακρίνω κάτι; Κάποιος λέει κάτι που αισθάνεται. Τώρα, αν εσύ αισθάνεσαι κάτι διαφορετικό κάνε το ή πες το. Πώς θα κρίνω έναν άνθρωπο που είπε κάτι αν δεν καταλάβω για ποιο λόγο το λέει αυτό»

https://vimeo.com/607276549

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This