Αναστασία Γιούσεφ: «Μπορώ να βγάλω από το instagram μέσα σε ένα μήνα μέχρι και 10.000 ευρώ» (video)

Η πρόταση γάμου και το εντυπωσιακό μονόπετρο!

Must Read

Ένα από τα ονόματα που φαίνεται να έχουν δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχουν φέτος στην Φάρμα είναι η Αναστασία Γιούσεφ.

Η γνωστή χορεύτρια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» επιβεβαίωσε ότι έχει δεχθεί κρούση από την παραγωγή του εν λόγω reality λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δέχτηκα πρόταση, μίλησα για πολλά και αναμένουν την απάντηση. Το οικονομικό deal είναι πολύ καλό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«To να αρμέγω αγελάδες, να μαζεύω τα αυγά από τα κοτέτσια και να περιποιούμαι ζώα θα είναι το καλύτερό μου. Πραγματικά νομίζω ότι θα το διασκεδάσω εννοείς. Το να κάνω μπάνιο με μαγιό με το με τους άλλους παίκτες, επειδή είμαι χορεύτρια, δεν νομίζω να με φέρει σε αμηχανία».

Η Αναστασία Γιούσεφ, που έχει κάνει τα πρώτα της βήματα και στο τραγούδι, θεωρείται και instagramer.

«Ένας καλός μήνας μπορεί να φτάσει και τις 10.000€ στο Instagram», είπε για τις απολαβές που έχει από τις υπηρεσίες που προσφέρει στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στην συνέχεια, η χορεύτρια αποκάλυψε πως έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της και αυτός είναι και ένας λόγος που σκέφτεται αν θα δεχτεί την πρόταση για να συμμετάσχει στο reality του ΑΝΤ1, καθώς ο σύντροφός της δεν είναι σύμφωνος.

«Έχω δεχθεί πρόταση γάμου. Την δέχθηκα, αλλά θα γίνει λίγο πιο μετά. Δεν σημαίνει μια που είπα ναι, ότι θα γίνει, αλλά ναι θα γίνει», δήλωσε.

https://vimeo.com/636969994

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This