Φίλιππος Σοφιανός: «Ζήσαμε άσχημα και σκληρά με το επίδομα, δανείστηκα χρήματα» (video)

«Τέλος με την Τέτα! Είμαστε σοβαροί άνθρωποι»

Must Read

Ο Φίλιππος Σοφιανός με την βοήθεια της Τέτας Καμπουρέλη ετοιμάζει μία καινούργια παράσταση, που φέρει τον τίτλο «Ολεάννα».

Φήμες θέλουν τον ηθοποιό και την γνωστή αισθητικό να έχουν συνάψει σχέση, ωστόσο η επιχειρηματίας το έχει διαψεύσει.

Με αφορμή τη νέα του παράσταση, ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε εξαιτίας της καραντίνας.

«Είμαι ένας σκύλος που δουλεύει 14 ώρες τη μέρα. Είναι μια μεγάλη ανακούφιση να έχω την Τέτα να οργανώνει όλη την παραγωγή. Σαν επαγγελματίας ηθοποιός το θέατρο ήταν ο βιοπορισμός μου. Ζήσαμε άσχημα και σκληρά με το επίδομα, δανείστηκα χρήματα και ευτυχώς είχαμε πέντε φίλους να να μας δώσουν 5 ευρώ να προχωρήσουμε», είπε αρχικά.

Αναφορικά με την αποφασή του να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, δήλωσε πως: «Έχω βαριά κληρονομιά στους ώμους μου, γι’ αυτό και φυλάγομαι με την τηλεόραση. Δεν θέλω να αποκηρύξω το παρελθόν μου».

Τέλος, αναφέρθηκε στην φημολογούμενη σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τέλος με την Τέτα! Τέτα τέλος! Δεν έχουμε σχέση. Βρίσκουν μια φωτογραφία και λένε τι κάνουν αυτοί οι δύο; Τι κάνουν αυτοί οι δύο ρε παιδιά; Είναι δυνατόν τώρα σε αυτές τις ηλικίες; Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι»

https://vimeo.com/638533032

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This