Νίκη Βακάλη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Έγινε κάτι λεκτικό και δεν είχα από πού να πιαστώ! Ήθελα να τον βρίσω» (video)

«Όλοι μία αρρώστια την αντιλαμβανόμασταν», είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Must Read

Η Νίκη Βακάλη έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στις σειρές «Αστέρας Ραχούλας» και «Λόγω τιμής». Η ίδια όμως έχει υπάρξει και βοηθός σκηνοθέτη σε παράσταση που σκηνοθετούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Για την συνεργασία της με τον εν λόγω ηθοποιό-σκηνοθέτη μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» αποκαλύπτοντας πως είχε υποστεί λεκτική βία.

«Σε φίλες μου που θέλανε σε παραστάσεις του Φιλιππίδη, τους έλεγα να μην πάνε. Εγώ δεν ήμουν ηθοποιός να πω ότι πρέπει να αποστασιοποιηθώ, να κάνω τη δουλίτσα μου, να του δώσω να πιστεύει ότι του δίνω αυτό που χρειάζεται… Δεν θέλω τη ψυχή μου να την κάνω κουβάρι προκειμένου να… Ποιος έπεσε από τα σύννεφα τώρα; Εγώ που είμαι άσχετη σε σχέση με άλλους στον χώρο… Ξέρει το ένστικτό σου ότι κάποιος που έρχεσαι σε συνδιαλλαγή μαζί του δεν σου κάνει καλό. Γυρνάς σπίτι και είσαι άρρωστος»

«Έγινε κάτι λεκτικό και γύρισα σπίτι μου, και δεν είχα από πού να πιαστώ για να ξυπνήσω να πάω αύριο στη δουλειά. Και αφού δεν το βρήκα, δεν ξαναπήγα. Πιστεύω σε όλα όσα έρχονται στη ζωή μου. Και αυτά που με πονάνε, και αυτά που με πληγώνουν και αυτά που με τρομάζουν».

«Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα ή ότι θα τον βρίσω μπροστά σε συναδέλφους και δεν θέλω»

Η νεαρή ηθοποιός είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και είχε για καθηγητή τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Όλοι μία αρρώστια την αντιλαμβανόμασταν, η οποία ήταν σε ένα πλαίσιο καλλιτεχνικό…», παραδέχτηκε για τον πρώην καθηγητή της.

https://vimeo.com/638578116

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This