Κιάρα Μαρκέζη για Άκη Τσοχατζόπουλο: «Η κηδεία του με σόκαρε! Ήταν η πρώτη κηδεία δικού μου που πήγα» (video)

«Στο "My Style Rocks" μου μιλούσαν άσχημα για την τηλεθέαση και για την τηλεθέαση έβγαλαν ότι είμαι εγγονή του Τσοχατζόπουλου»

Must Read

Η Κιάρα Μαρκέζη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο «My Style Rocks», η ίδια όμως φαίνεται πως δεν έμεινε ευχαριστημένη με αυτήν την εμπειρία.

Δείτε επίσης: Ξεσαλώνει η εγγονή το Άκη Τσοχατζόπουλου στα Ματογιάννια (video)

Μητέρα της είναι η φωτογράφος μοντέλων Μαρία Μαρκέζη και ο πατέρας της είναι ο Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος, γιος του Άκη.

Δείτε επίσης: Αποκαλύψεις χωρίς τέλος από τη Μαρία Μαρκέζη: «Έφτασα στον πάτο από τα ναρκωτικά» (video)

Το νεαρό μοντέλο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε για την οικογένειά της αλλά και για τον αγαπημένο της παππού, αρχικά όμως αναφέρθηκε στο όνομά της και στο bullying  που βίωσε εξαιτίας του.

«Το όνομα Κιάρα είναι ιταλικό. Σημαίνει διάφανη, καθαρή. Στο σχολείο με κορόιδευαν για το όνομα μου. Ό,τι μπορούσε να κολλήσει με την κατάληξη –άρα, μου το έλεγαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την προφυλάκιση αλλά και το θάνατο του αείμνηστου υπουργού, δήλωσε πως: «Όταν ο παππούς μου πήγε φυλακή ήταν δύσκολα. Τα παιδιά στο σχολείο, έπαιρναν παράδειγμα από τους γονείς τους και μετέφεραν σε μένα αυτά που άκουγαν από τους γονείς τους.

Είχα επισκεφτεί τον παππού μου στην φυλακή, αλλά ήμουν πολύ μικρή. Πηγαίναμε με τη μαμά στα δικαστήρια. Ήταν πολυάσχολος, αλλά ερχόταν το σπίτι και παίζαμε και πηγαίναμε βόλτες. Δεν θα ξεχάσω την αγάπη του και την προστασία του. Η κηδεία του με σόκαρε. Ήταν η πρώτη κηδεία δικού μου που πήγα».

Δείτε επίσης: Το συγκινητικό αντίο της Κιάρας Μαρκέζη στον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο

Αναφορικά με την απόφασή της να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της, υποστηρίζει πως: «Ήταν δική μου επιλογή. Μου άρεσε το όνομα γιατί είναι καλλιτεχνικό και είναι και μια ασπίδα. Με σταματούν ακόμα στο δρόμο και μου λένε “είσαι η εγγονή του Άκη”. Ποτέ δεν λένε μπροστά μου κακά σχόλια».

«Ήταν περίεργη εμπειρία μπορώ να πω το “My Style Rocks”. Δεν ξέρω τι έφταιγε. Μιλούσαν τόσο άσχημα και προσβλητικά. Με είχε πληγώσει. Ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι με όλα αυτά τα σχόλια που μου έκαναν. Για την τηλεθέαση μου μιλούσαν άσχημα και για την τηλεθέαση έβγαλαν ότι είμαι εγγονή του Τσοχατζόπουλου», είπε για την άσχημη εμπειρία που αποκόμισε από το reality μόδας.

https://vimeo.com/638596690

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This