Ίριδα Παπουτσή για τον συγκάτοικό της Τάσο Ξιαρχό: «Kαλά κάνει και τα παθαίνει για να βάλει λίγο μυαλό» (video)

«Καταδικάζω τη συμπεριφορά και τα λόγια του! Είναι κατρακύλα, τα κάνει όλα λάθος»

Must Read

Ένα από τα κύρια θέματα που προσπαθούν να καλύψουν οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, είναι το bullying που άσκησε ο Τάσος Ξιαρχό σε μία άγνωστη κοπέλα για τα κιλά της, αλλά και η ψυχολογική κατάσταση του χορευτή μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε εξαιτίας της δημοσίας κατακραυγής που βίωσε.

Αυτό λοιπόν προσπάθησαν να κάνουν και οι παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινό». Η Φαίη Σκορδά όμως έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό της από τον χορογράφο, το οποίο δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ σε αυτά τα παιχνίδια δε μπαίνω».

Ο διάλογος με το συμπαρουσιαστή και πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, είχε ως εξής:

Γιώργος Λιάγκας: Έλα, Φαίη έχουμε εξέλιξη;

Φαίη Σκορδά: Τίποτα

Γιώργος Λιάγκας: Να δω το μήνυμα;

Φαίη Σκορδά: Όχι… Τίποτα… Μακάρι όλα να λύνονται με αγάπη. Μου ήρθε ένα μήνυμα από τον Τάσο. Όχι. Εγώ σε αυτά τα παιχνίδια δε μπαίνω.

Ένα από τα πρόσωπα από το στενό φιλικό περιβάλλον του Τάσου Ξιαρχό, είναι η Ίριδα Παπουτσή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM.

H νεαρή χορεύτρια, που βρισκόταν στο εξωτερικό όταν προκλήθηκε όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομα του χορευτή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε την κατάσταση την οποία βρήκε τον πολύ καλό της φίλο, ερχόμενη στην Ελλάδα.

«Δεν είμαι πολύ καλά. Δύσκολη ημέρα, είμαι πολύ στενοχωρημένη, πολύ προβληματισμένη. Δεν ξέρω τι να κάνω με τον Τάσο. Εγώ γύρισα χθες το βράδυ από το Παρίσι και πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο για να τον βρω. Τον βρήκα σε μία κατάσταση, χάλια. Έκλαιγε, προσπάθησα να του μιλήσω γιατί δεν ήξερα γιατί συνέβη όλο αυτό.

Τον ρώτησα γιατί το είπε όλο αυτό, δε μπορούσα να βγάλω συνεννόηση, έτσι όπως ήταν σε κατάσταση σοκ. Δε ξέρω γιατί το κάνει, είναι ένα παιδί με ιδιαίτερο και περίεργο χιούμορ. Είναι πολύ άσχημο αυτό, κάνει πολύ κακό στην εικόνα του. Θέλω πάρα πολύ να τον βοηθήσω. Έχει γίνει ό,τι έχει γίνει. Η μόνη λύση είναι ή να τον σταυρώσουμε ή να τον βοηθήσουμε. Εγώ αυτό που θέλω, επειδή τον αγαπάω, είναι να τον βοηθήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πήγα στο σπίτι, να αφήσω τα πράγματά μου, δεν τον βρήκα στο σπίτι, τίποτα. Σημαίνει ότι δεν ήταν στο σπίτι, δεν ξέρω που είναι, που ήταν, πώς δραπέτευσε, δεν ξέρω τι περνάει… Όλες οι συνέπειες που τραβάει τώρα, καλά κάνει και τις παθαίνει για να βάλει λίγο μυαλό.

Ο Τάσος Ξιαρχό, όταν χρησιμοποιεί το Instagram, θα πρέπει να κάνει τον κόσμο να περνάει καλά και όχι να τον στενοχωρεί. Καταδικάζω τη συμπεριφορά και τα λόγια του. Είναι κατρακύλα, τα κάνει όλα λάθος, και χρειάζεται βοήθεια.

Γιατί ρε Τάσο; Γιατί; Γιατί; Πρέπει λίγο να μάθει να κλείνει το στόμα του. Είναι κάτι που δε θα του άρεσε να του το κάνουν, θέλω να γίνει καλά ψυχολογικά», είπε στην συνέχεια.

https://vimeo.com/641869525

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This