Σωτήρης Χατζάκης: «Θεωρώ πολύ γενναίο και πολύ συγκινητικό ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ανέβασε παράσταση στη φυλακή» (video)

«Περσινά ξινά σταφύλια τώρα αυτά» είπε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Must Read

Σαν κεραυνός εν αιθρία είχε σκάσει η είδηση ότι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τον Σωτήρη Χατζάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Παρόλο που η γνωστή ηθοποιός προχώρησε τη ζωή της και βρήκε τον έρωτα στα μάτια του επιχειρηματία μου Κυριάκος Σκούρα, η σχέση της με τον γνωστό σκηνοθέτη παραμένει αγαπησιάρικη, όπως είχε δηλώσει και η ίδια χαρακτηριστικά σε παλαιότερες δηλώσεις της.

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: H πρώτη της κοινή εμφάνιση με το νέο της σύντροφο

Για τον χωρισμό του με την ηθοποιό μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Love it» ο εν λόγω σκηνοθέτης και επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της πρώην συντρόφου του.

«Περσινά ξινά σταφύλια τώρα αυτά. Όλοι μας έχουμε προχωρήσει. Το θέμα είναι να παραμένεις φίλος με τους ανθρώπους και να μην είσαι μαζί του μόνο και μόνο επειδή είσαι ζευγάρι, να είσαι και σαν φίλος αργότερα και χαλαρά. Οι άνθρωποι κάνουν τις επιλογές τους, το θέμα είναι να είναι οι άνθρωποι ευτυχισμένοι και να βρούμε αυτό που ποθούμε στη ζωή μας», τόνισε.

Αρχικά όμως αναφέρθηκε στο Ελληνικό κίνημα #metoo, υποστηρίζοντας τα θύματα που βρήκαν τη δύναμη και το θάρρος να μιλήσουν δημόσια για τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσαν από ανθρώπους του θεάτρου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως απέκτησε η συζήτηση όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφασή του Δημήτρη Λιγνάδη να ανεβάσει παράσταση στις φυλακές Τρίπολης. όπου κρατείται.

«Θεωρώ πολύ γενναίο και πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε. Όταν πήγαν φυλακή τα παιδιά αυτά, ακόμα και ο πιο ένοχος εγώ δεν αισθάνομαι χαρά, αισθάνομαι θλίψη για τα θύματά του και για τον ίδιο. Δεν χαίρομαι σαν ένας σαδιστής ο οποίος χαίρεται, αυτά είναι μικρά συναισθήματα. Το ότι κατάφερε και έκανε θέατρο και εκεί μέσα, μπράβο του, είναι καλό. Δεν θεωρώ θετικό αν αποδειχθεί από τη Δικαιοσύνη όλο αυτό που έγινε. Είναι τρομακτικό. Θα πρέπει να θεσμοθετήσουμε και να δούμε τις ποινές έτσι ώστε να μην είναι τα ισόβια 15 χρόνια και να βγαίνει σε 7 χρόνια. Είναι απαράδεκτο».

https://vimeo.com/641893781

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This