Η Λυδία Παπαιωάννου χώρισε μετά από 10 χρόνια με τον πατέρα του παιδιού της (video)

«Παλιά έκανα πολλά ριψοκίνδυνα πράγματα. Παρά το φόβο που ένιωθα»

Must Read

Η Λυδία Παπαϊωάννου σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στην πρόωρη γέννα που είχε καθώς γέννησε το μωράκι της στους εφτά μήνες και γεννήθηκε μόλις 1 κιλό και 80 γραμμάρια.

Η γνωστή δημοσιογράφος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Όταν έχεις βιώσει την εμπειρία της προωρότητας, γιατί ο μικρός μας γεννήθηκε εφτά μηνών και χρειάστηκε να μείνει δύο μήνες στη μονάδα εντατικής, μπαίνεις στη διαδικασία να προσέχεις και να παρατηρείς περισσότερο. Τώρα που τα πράγματα είναι καλύτερα βιώνω το άγχος που βιώνουν όλοι οι γονείς, να είναι τα παιδάκια τους καλά.

Παλιά έκανα πολλά ριψοκίνδυνα πράγματα. Παρά το φόβο που ένιωθα, ήταν μονόδρομος για μένα να αφήσω τη δημοσιογραφία για να ιδρύσω τη δική μου εταιρεία. Δεν νομίζω ότι θα εξελιχθώ σε μαμά που θα θέλω οπωσδήποτε το παιδί μου να έχει ένα πτυχίο. Από την αρχή στόχος μου ήταν να εμφυσήσω στο γιο μου τη διάθεση να μαθαίνει πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον πατέρα του παιδιού της, τον tatoo artist Κυριάκο Μπαλάσκα, η επιχειρηματίας πλέον, αποκάλυψε πως έχουν χωρίσει.

«Ο μπαμπάς του παιδιού μου, με τον οποίο δεν είμαστε πια ζευγάρι, είναι ένας φανταστικός γονιός. Η ερώτηση “σε βοηθάει ο πατέρας του παιδιού;” είναι λανθασμένη γιατί πατέρας πρέπει να έχει ισάξιο ρόλο στην ανατροφή του παιδιού», είπε κλείνοντας.

https://vimeo.com/646910743

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This