Νέα νυχτοπερπατήματα στα μπουζούκια για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, που έσπασε πιάτα στα πόδια (άγνωστης) καλλονής

Βρε, μελαχρινάκι...

Must Read

Ένα μελαχρινάκι φαίνεται πως έχει «αναστατώσει» για τα καλά τη ζωή του Αριστομένη Γιαννόπουλου. Καμιά δεκαριά μέρες μετά την έξοδό του στη Fantasia, όπου διασκέδασε μαζί με μια μελαχρινή καλλονή, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ακούγοντας τα καψουροτράγουδα του Νίκου Οικονομόπουλου, ο επιτυχημένος πλαστικός χειρουργός εμφανίστηκε εκ νέου στο πλευρό της ίδιας γυναίκας σε άλλο νυχτερινό μαγαζί. Τούτη τη φορά, μάλιστα, πάνω στο γλεντοκόπι έσπασε και ντάνες από πιάτα μπροστά στα πόδια της, κάτι που φάνηκε σε σχετικό story που ανέβηκε στα social media.

Το καινούργιο αυτό νυχτοπερπάτημα του πρώην συζύγου της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, με το μελαχρινάκι του, εγείρει ερωτήματα, καθώς η άγνωστη συνοδός του είχε διαψεύσει τα περί ειδυλλίου μεταξύ τους λίγο μετά την έξοδό τους στο στέκι της παραλιακής, απ’ όπου είδαν το φως της δημοσιότητας πολλά «κλικ», με τους δυο τους σε ιδιαίτερα διαχυτικές πόζες.

«Γνωριζόμαστε με τον Αριστομένη, γιατί είμαι πελάτισσά του. Έλειπα αρκετό καιρό, γι’ αυτό δεν είχαμε βρεθεί νωρίτερα. Στα μπουζούκια βρεθήκαμε με κοινή παρέα. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσα σε εμένα και σε εκείνον. Επικοινώνησα μαζί του μετά τα δημοσιεύματα που μας θέλουν ζευγάρι και μου είπε ότι έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν να του προσάψουν σχέση επειδή είχε βγει έξω με κάποια κοπέλα» είχε δηλώσει τότε στο «Happy Day» η μελαχρινή συνοδός του γιατρού.

Η ίδια, μάλιστα, είχε επιλέξει να μην αποκαλύψει ούτε το όνομά της στον… αέρα της εκπομπής, κάνοντας ανώνυμα την παραπάνω δήλωση, μια και δεν ανήκει στον χώρο της showbiz. Όπως και να ‘χει, τα «κλικ» με τους δυο τους που κάνουν το γύρο του διαδικτύου φανερώνουν δύο ανθρώπους με μεγάλη οικειότητα και ο Αριστομένης δείχνει ιδιαίτερα στοργικός απέναντι στη μελαχρινή καλλονή. ‘Αλλωστε, όπως λέει και ο (φίλαθλος) λαός, τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά παιχνίδια…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This