Όλο το παρασκήνιο από το φετινό, 11ο, Madwalk

Must Read

Φτερά και πούπουλα, στιλ και σεξαπίλ, glamorous και κιτς εμφανίσεις. Απ’ όλα είχε ο… μπαξές του φετινού MadWalk, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, με οικοδέσποινα την πιο (λαμπερή από ποτέ!) Δούκισσα Νομικού, η οποία άλλαξε εφτά φορές στη διάρκεια του show.

Η ίδια, μάλιστα, πέτυχε με… έναν σμπάρο δυο τρυγόνια, αφού, πέρα από την παρουσίαση της μεγάλης γιορτής που «παντρεύει» τη μουσική με τη μόδα, πρωταγωνίστησε και σε ένα από τα acts μαζί με τον Ηλία Μπόγδανο.

Ο γνωστός τραγουδιστής και φιναλίστ του «Survivor» ερμήνευσε επί σκηνής το «Rock ‘n’ Roll Queen», με τη Δούκισσα να παρουσιάζει τη νέα της συλλογή κοσμημάτων που ονόμασε «Stronger Together» και την αφιερώνει στη μητέρα της, Ούρσουλα, η οποία -όπως είπε- της δίδαξε τη δύναμη του «μαζί». Φυσικά, η Ούρσουλα Νομικού ήταν εκεί και χειροκρότησε θερμά την κόρη της.

Το MadWalk 2021, που οργανώθηκε για 11η χρονιά και ήταν αφιερωμένο στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», περιελάμβανε και τούτη τη φορά πολλά εντυπωσιακά acts με τη συμμετοχή πολλών μεγάλων σταρ της εγχώριας showbiz. Ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, η Ελενα Παπαρίζου, η Τάμτα, η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Κόνι Μεταξά και η Josephine ήταν μεταξύ εκείνων που ξεχώρισαν με τις ερμηνείες τους στο τεράστιο catwalk της διοργάνωσης. Τα βλέμματα μαγνήτισαν, ωστόσο, και πολλές ακόμη αιθέριες παρουσίες, όπως η Ιωάννα Τούνη, την οποία τραβούσε βίντεο με το κινητό του ο ενθουσιασμένος σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου. Γενικότερα όμως υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός στο κοινό, αφού μπόρεσε να παρακολουθήσει ξανά live την εκδήλωση έπειτα από δύο χρόνια «κλεισούρας» λόγω πανδημίας.

«Παρών» και ο Ξιαρχό μετά τον σάλο με το bullying

«Ήρθα να τσεκάρω κάτι» έγραψε ο Τάσος Ξιαρχό σε σχετική ανάρτησή του στο Instagram, συμπληρώνοντας με hashtag τη λέξη «MadWalk». Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος, ο οποίος απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα πριν από λίγο καιρό, καθώς χλεύασε δημόσια μια κοπέλα για το ντύσιμο και τα κιλά της, με αποτέλεσμα να δεχτεί δριμεία κριτική και να νοσηλευτεί για λίγο σε ψυχιατρική κλινική έπειτα από μια απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του καθετί άσχημο του παρελθόντος. Όχι μόνο παρευρέθηκε στο MadWalk, αλλά δεν σταμάτησε να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες και stories από την εκδήλωση. Όσο για την (πρώην;) φίλη του Κόνι Μεταξά; Μόλις ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους για την παρουσία του, σχολίασε πως δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση μεταξύ τους.

Τούνη – Super Κική όπως Βίσση – Βανδή

Reunion στο MadWalk με φιλί στα χείλη για την Ιωάννα Τούνη και τη Super Κική. Ήταν να μην κάνουν την αρχή η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή. Πλέον τα φιλάκια στα χειλάκια μεταξύ γυναικών… πέφτουν κατά ριπάς.

Η Ιωάννα και η Κική, οι οποίες συμμετείχαν στο «J2US», με την πρώτη να αποχωρεί οικειοθελώς και τη δεύτερη, που είχε αποχωρήσει νωρίτερα, να επιστρέφει το περασμένο Σάββατο στο show, βρέθηκαν ξανά στα παρασκήνια του glamorous event και πολύ το χάρηκαν. Η Super Κική συμμετείχε στο act όπου συμμετείχαν η Ιωάννα Τούνη και η Ελενα Τσαγκρινού στο MadWalk. Η Ιωάννα και η Ελενα τραγούδησαν το «Σαββατόβραδο» και στην πασαρέλα βρέθηκε η Super Κική με τα μοντέλα για να παρουσιάσουν τη νέα συλλογή του Bubblegunworld.

«Έσπασε» για τον Mad Clip η Josephine

«Λύγισε» η Josephine, όταν ρωτήθηκε από τους τηλεοπτικούς ρεπόρτερ για τον Mad Clip, ο οποίος εμφανιζόταν σταθερά στις διοργανώσεις του Mad τα τελευταία χρόνια. Η απώλεια του δημοφιλούς τράπερ στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε συγκλονίσει τη νεαρή τραγουδίστρια, με την οποία είχαν συνεργαστεί σε ένα επιτυχημένο ντουέτο, ενώ είχαν γίνει και φίλοι. Όπως είναι φυσικό, η Josephine συγκινείται κάθε φορά που αναφέρεται δημόσια στον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, αφού οι μνήμες της από το τραγικό γεγονός είναι ακόμη πολύ νωπές. Κάτι τέτοιο συνέβη και στο κόκκινο χαλί του MadWalk, στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο. «Σίγουρα με πληγώνει που λείπει και δεν θα ‘θελα να… Σίγουρα, σίγουρα…» δήλωσε με σπασμένη φωνή στις τηλεοπτικές κάμερες, χωρίς να καταφέρει να πει τίποτα παραπάνω γι’ αυτό.

Τα φλας στο κόκκινο χαλί – Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν

Keep up with the… Βουλγαράκηδες! Oχι, η Παυλίνα και ο αδελφός της, o Διονύσης, δεν πρόκειται να κάνουν την οικογενειακή τους ζωή reality. Τα παιδιά είπαν απλώς να πειραματιστούν στο… real extreme outfit για τις ανάγκες της εμφάνισής τους στο κόκκινο χαλί του MadWalk. Οσο για το αποτέλεσμα; Ξεπέρασε κάθε φαντασία, όμως όχι με την καλή έννοια!

Φωτιά στα κόκκινα για το teen icon της Ελλάδας Natasha Kay, η οποία εμφανίστηκε με τούτο το iconic φόρεμα Celia Kritharioti, το οποίο έχουν φορέσει στο παρελθόν από την Καρντάσιαν μέχρι τη Στικούδη.

Τρία ρόλεϊ-γίγας στο μαλλί, μια μαύρη καμπαρντίνα, ένα ζευγάρι παπούτσια-σκαμπό και μαύρα space γυαλιά. Δεν την αναγνωρίσατε; Είναι η Κόνι Μεταξά και μάλλον… κρύβεται από τον Τάσο Ξιαρχό!

Πειράζει που είναι και μεγάλη φίρμα στο «DWTS»; Όχι, δεν πειράζει. Άλλωστε ο Στέφανος Δημουλάς απέδειξε περίτρανα με το συγκεκριμένο outfit ότι μπορεί να ξεπεράσει σε λάμψη ακόμη και τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

Μπορεί να χώρισε μια εβδομάδα πριν από τον γάμο της το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο η Ματίνα Ζάρα δεν έβαλε ποτέ μαύρες πλερέζες. Σιγά λοιπόν να μην τις έβαζε στο MadWalk, όπου εμφανίστηκε με super sexy στενή τουαλέτα.

Τι να της πούνε τα καλύτερα παιδιά; Η Josephine έκανε ξεκάθαρο fashion statement για το γούστο της στους άντρες στο κόκκινο χαλί. Θέλει κάτι ανάμεσα σε ήρωα των «Vikings» και του «Game of Thrones».

Σαν να μην έφτανε η λάμψη του φορέματός της που έκανε τους παρευρισκομένους στο MadWalk να χρειαστούν… γυαλιά ηλίου, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τους… ζάλισε και με το δίμετρο πόδι της!

Βρε καλώς τη …ξαδέλφη του Κanye West από το Μενίδι! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου φόρεσε ένα σετ καρό τραπεζομάντιλου με ψηλοτάκουνα, έβαλε από πάνω και μια γούνα και …κάπου έχασε το δρόμο το Μπρούκλιν.

Και το Οσκαρ της πιο sexy εμφάνισης στο κόκκινο χαλί απονέμεται στην Τάνια Μπρεάζου. Με τέτοιο κορμί, με τέτοια χείλη, και μόνο ένα μαντίλι να έριχνε πάνω της (όπως λέει το άσμα του ΛΕ-Πα), πάλι χάρμα οφθαλμών θα ήταν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This