Τάσος Ξιαρχό για Κόνι Μεταξά: «Θέλω, δεν θέλω κάποια στιγμή θα την δω μπροστά μου».

Όσα είπε ο Λευτέρης Πανταζής για την σχέση της κόρης του με τον χορευτή!

Must Read

Σάλος είχε δημιουργηθεί πριν λίγο καιρό γύρω από το όνομα του Τάσου Ξιαρχό έπειτα από τη ρατσιστική ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram σχετικά με τη στιλιστική επιλογή μιας άγνωστης κοπέλας.

Πολλά πρόσωπα της showbiz κατέκριναν την κίνηση αυτή του χορευτή ο οποίος ύστερα από τη δημόσια κατακραυγή που βίωσε έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε παραδέχτηκε πώς έκανε λάθος ενώ παράλληλα εξέφρασε το παράπονο του σχετικά με την Κόνι Μεταξά, η οποία, όπως ισχυρίστηκε, δεν του έστειλε ένα μήνυμα για να δει αν είναι καλά.

Η Κόνι Μεταξά από την άλλη μεριά δεν ήθελα να κάνει περαιτέρω δηλώσεις.

Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Η Κόνι τον αγαπάει πάρα πολύ, έχουν συνεργαστεί πάρα πολλές φορές, τον αγαπώ και τον καταλαβαίνω και εγώ. Σε μία στιγμή βλακείας, είπε κάτι που μπορεί να μην το κατάλαβε», είπε αρχικά ο τραγουδιστής, ενώ ο Λάκης Παπαδόπουλος πρόσθεσε:

«Εγώ έχω περάσει πάρα πολύ bullying και θέλω να πω πως αυτό που είπε ο Τάσος Ξιάρχο για κάτι ρίγες είναι ασήμαντο. Γελάω με που έχουμε γίνει τόσο εύθικτοι στην Ελλάδα».

«Τον αγαπούμε και η Κωνσταντίνα και εγώ, θα ξαναβρεθεί στον δρόμο μας και θα ξανασυνεργαστούμε πάλι», κατέληξε ο πατέρας της Κόνι Μεταξά.

https://vimeo.com/649113678

Στον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής βρέθηκε και ο Τάσος Ξιαρχό, όπου απάντησε στις δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή όπου ανέφερε: «Είναι φανταστικός άνθρωπος, δεν μπορεί να κρατήσει κακία. Εμένα και την Κόνι μας έχει σαν παιδιά του. Θέλω, δεν θέλω κάποια στιγμή θα την δω την Κόνι μπροστά μου».

https://vimeo.com/649112486

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This