Τάσος Ξιαρχό: «Ένα άτομο με πλήγωσε πάρα πολύ είναι η Κόνι Μεταξά» (video)

«Δέχτηκα πολλά μηνύματα ότι ακόμη και την απόπειρα αυτοκτονίας δεν την έκανα καλά»

Must Read

Ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ξεκαθάρισε την θέση του για την απρεπή ανάρτηση σχετικά με την στιλιστική επιλογή της Μέρι Παππά.

«Το αλκοόλ με έκανε να είμαι σε πιο χαλαρή κατάσταση. Δεν ήπια και ήμουν βίαιος, απλά έγινα πιο χαλαρός και χαρούμενος. Έγινε μια λάθος συνεννόηση γιατί η Μέρι έστειλε και σε άλλα προφίλ ψεύτικα και την έκαναν block. Δεν την έκανα από το δικό μου. Έχω δεχτεί bullying και για τα κιλά μου και για το ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Όταν το εξέφρασα στο γυμνάσιο τα παιδιά δεν το δέχτηκαν», είπε αρχικά.

Αναφορικά με την απόπειρα αυτοκτονίας του και την ρατσιστική ανάρτηση που έκανε για την Δανάη Μπάρκα εξήγησε πως: «Αν ήμουν νηφάλιος, νομίζω δεν θα το έκανα. Ήταν λάθος η στιγμή σε όλα της. Ήθελα να διώξω τους δαίμονες από πάνω μου, για αυτό έκανα τη δημοσκόπηση.

Εκείνη τη μέρα είχα απενεργοποιήσει τα social media και είχα αφήσει μόνο το Tik Tok. Όταν η επήρεια των χαπιών άρχισε να φεύγει και ξύπνησα σε ένα χωράφι, είπα να γράψω αυτό που βίωσα. Όμως μια σελίδα από αυτά που έγραψα σβήστηκε. Αυτό που είπα για την Δανάη δεν το είπα εγώ. Το άκουσα από έναν πολύ γνωστό άνθρωπο που εκείνη την ημέρα με έκραξε πολύ άσχημα και το είχε πει αυτό.

Το κειμενάκι σβήστηκε και φάνηκε σαν να το είπα εγώ. Είμαι πολύ καλά με την Δανάη, δεν τα είπα εγώ. Έψαχνα ένα άλλοθι. Θέλω να στείλω ένα συγγνώμη στην Δανάη. Ήμουν υπό την επήρεια χαπιών. Δεν ήταν δικά μου λόγια, θέλω να της ζητήσω συγγνώμη. Ξέρω ότι στεναχωρήθηκε, θέλω να της μιλήσω. Καλύτερα που σβήστηκε γιατί ανέφερα και το όνομα του ανθρώπου στο κείμενο».

https://vimeo.com/643903300

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συνάντησή του με την άγνωστη κοπέλα που έθιξε με τα σχόλιά του.

«Δέχτηκα πολλά μηνύματα ότι ακόμη και την απόπειρα αυτοκτονίας δεν την έκανα καλά. Με την Μέρι βρεθήκαμε από κοντά, ήρθε από το σπίτι, μιλήσαμε τρεις ώρες. Δεν ήθελα να δημοσιοποιήσω κάτι, μόνο αν θα έβαζε εκείνη θα έκανα repost. Μιλήσαμε σαν φίλοι. Τα συζητήσαμε όλα. Στην αρχή ήμασταν πολύ σφιγμένοι. Έχω μετανιώσει για αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να ξεκινάς κατευθείαν τις πράξεις», τόνισε

Όσον αφορά την απόφασή του να σβήσει τις δημοσιεύσεις του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε πως το έκανε για να κάνει ένα ξεκαθάρισμα σχετικά με τα άτομα που συναναστρεφόταν όλο αυτό το διάστημα όπως ήταν και η Κόνι Μεταξά για την οποία εξέφρασε το παράπονό του καθώς δεν του έστειλε ένα μήνυμα να δει αν είναι καλά.

«Έφτασα ένα βήμα πριν τον θάνατο και όχι μόνο δεν έστειλαν ένα μήνυμα αν είμαι καλά, αλλά να σου γυρνούν την πλάτη και να σε κρίνουν περισσότερο. Ένα άτομο με πλήγωσε πάρα πολύΗ Κόνι Μεταξά δεν μου έστειλε καν αν δει αν είμαι καλά. Είναι μια κοπέλα που έχουμε δουλέψει μαζί και έχουμε ανέβει μαζί. Έχουν γίνει χειρότερα πράγματα στην ελληνική τηλεόραση φέτος. Δεν με πήρε ποτέ η Κόνι τηλέφωνο. Ξέρει ότι δεν το έκανα από κακία, αλλά από αφέλεια», δήλωσε μεταξύ άλλων.

https://vimeo.com/643907794

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This