O Τάσος Ξιαρχό συναντήθηκε με την κοπέλα που χλεύασε για τα κιλά της

«Με λένε όλη μέρα αγράμματο, με κοροϊδεύουν και με χλευάζουν...»

Must Read

Ο Τάσος Ξιαρχό πήρε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου νοσηλευόταν προκειμένου να του γίνουνε οι ψυχολογικές εξετάσεις, έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, μετά τον ντόρο που προκάλεσε με τη ρατσιστική ανάρτηση που έκανε για τα κιλά μιας άγνωστης κοπέλας.

Ο γνωστός χορευτής σε δηλώσεις του είχε αποκαλύψει πώς θα ήθελε για ένα διάστημα να αποστασιοποιηθεί προκειμένου να ανασυγκροτηθεί. Ο ίδιος μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία του να συναντηθεί με την ονομαζόμενη Mέρι, προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση.

Δείτε επίσης: Μαίρη Παππά: «Τον Τάσο Ξιαρχό επιλέγω να τον συγχωρήσω και να τον πιστέψω, όλοι έχουμε άτυχες στιγμές» (video)

Ο χορογράφος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πώς θα συναντήσει την εν λόγω κοπέλα, ωστόσο πολλοί από τους διαδικτυακούς του φίλους έσπευσαν να τον κρίνουν για τα ορθογραφικά του λάθη.

Εκείνος όμως έδωσε τη δική του απάντηση, εξηγώντας πως «βλέπω πάντως ακόμη να προσπαθούν να βγάλουν μίσος από το τίποτα. Την κοπέλα από το συμβάν τη λένε ΜΕΡΙ. Όχι Μαίρη. Με λένε όλη μέρα αγράμματο, με κοροϊδεύουν και με χλευάζουν για την ορθογραφία μου στο προηγούμενο post. Ακόμη και να είχα κάνει λάθος δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε αν δεν ξέρουμε καλά γράμματα. Εγώ προσωπικά κάνω πολλά ορθογραφικά. Όμως αυτή τη φορά η ορθογραφία δεν είναι λόγος κοροϊδίας. Είναι η ανάγκη του κόσμου να κρίνει».

Τελικά το βράδυ της Κυριακής ο Τάσος Ξιάρχος συναντήθηκε με την Μέρι, η οποία μάλιστα κοινοποίησε στο instagram account της μία κοινή τους φωτογραφία, την οποία έκανε αναδημοσίευση με την σειρά του ο χορευτής, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μόνο αγάπη. Ακόμη και στους πιο σκληρούς… Θένξ Μέρι με “Ε” και “Ι”»

Για την συνάντηση «κορυφής» μίλησε στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Κατερίνα» υποστηρίζοντας πως πολλοί από τους φίλους του γύρισαν την πλάτη.

«Ήταν μια συνάντηση σύντομη, αλλά περάσαμε ένα πολύ ωραίο τρίωρο μαζί. Είπαμε πολύ ωραία πράγματα, αλήθειες. Όχι μόνο για αυτό που συνέβη αλλά γενικά για όλα όσα γίνονται στην κοινωνία μας.

Νιώθω πολύ ανακουφισμένος που συναντηθήκαμε από κοντά. Ακόμα και για το όνομά της μου μίλησαν άσχημα, επειδή το έγραψα με «Ε». Ό,τι και να πεις όπως και να το πεις θα κριθεί. Δεν χρειάστηκε να πω ξανά συγγνώμη. Έχει ειπωθεί εδώ και μέρες από μηνύματα. Ήρθε ξεκάθαρα να γνωριστούμε. Όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Η συγγνώμη δεν χρειάζεται να είναι μόνο λόγια.

Είμαι πολύ πληγωμένος από ανθρώπους που νόμιζα ότι έχω κοντά μου και με άδειασαν στον βωμό της καλής φήμης», τόνισε.

Δείτε επίσης: Ίριδα Παπουτσή για τον συγκάτοικό της Τάσο Ξιαρχό: «Kαλά κάνει και τα παθαίνει για να βάλει λίγο μυαλό» (video)

https://vimeo.com/643410568

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This