Τάσος Ξιαρχό: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το νοσoκομείο (video)

O γνωστός χορευτής αποκάλυψε τον λόγο που έσβησε σχεδόν όλες του δημοσιεύσεις από το instagram account του!

Must Read

Καλύτερα φαίνεται να είναι στην υγεία του ο Τασος Ξιαρχο, έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε εξαιτίας της κατακραυγής που βίωσε για τη ρατσιστική του ανάρτηση σχετικά με τα κιλά μιας κοπέλας και από χθες έχει πάρει εξιτήριο.

Ο γνωστός χορευτής, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε για την κατάσταση της υγείας του αλλά και στον λόγο που αποφάσισε να σβήσει όλες του τις αναρτήσεις από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Θεώρησα ότι το να σβήσω όλες μου τις φωτογραφίες από το instagram είναι μια πολύ ωραία νέα αρχή. Θέλω να μηδενίσω το προφίλ μου και να έχω μόνο την τελευταία ανάρτηση που θεωρώ ότι είναι μια ωραία φωτογραφία και ένα ωραίο τραγούδι και επειδή είχα κάποια posts με ανθρώπους που είπαν πράγματα για εμένα και δεν ήθελα να έχω αναμνήσεις είπα να τα σβήσω και να κάνω μια νέα όμορφη αρχή. Δεν είναι κάτι σημαντικό. Ήταν απλά της στιγμής.

Ήθελα απλά να τα σβήσω. Κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα για να μπορέσω και εγώ να έχω το μυαλό μου καθαρό και να ξεκινήσω τα λάθη μου, να δω τι είναι σωστό και τι όχι. Πλέον είμαι αρκετά καλά και στην υγεία μου γιατί μου κάνανε πλύση στομάχου… Τώρα είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο της εκπομπής.

Δείτε επίσης: Ίριδα Παπουτσή για τον συγκάτοικό της Τάσο Ξιαρχό: «Kαλά κάνει και τα παθαίνει για να βάλει λίγο μυαλό» (video)

https://vimeo.com/642621980

O ίδιος μάλιστα δημοσίευσε ένα story μέσω του instagram account του μέσα από το οποίο ευχαριστούσε όσους του συμπαραστάθηκαν και μεταξύ άλλων επεσήμανε πως θα μιλήσει κάποια στιγμή για τον ντόρο που προκάλεσε γύρω από το όνομά του, μόλις εκείνος ηρεμήσει.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Είμαι καλύτερα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλά “γιατί” και αρκετά ερωτήματα στο μυαλό σας αλλά θα ήθελα προς το παρόν να πάρω αυτό τον χρόνο για να ηρεμήσω και να δουλέψω πάνω στον εαυτό μου. Μόνο τότε θα μπορέσω να μιλήσω με πιο καθαρό μυαλό για όσα συνέβησαν. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση».

https://vimeo.com/manage/videos/642621980

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This