O Γρηγόρης Πετράκος «κατακεραύνωσε» την Ματίνα Παγώνη: «Δεν έχει καμία ειδικότητα ώστε να μπορεί να ξέρει για εμβόλια, ιδέα δεν έχει»

«Ο αρχηγός στο σπίτι είναι η Θεοφανία! Είναι τιμή μου να υποχωρώ στις διαφωνίες μας»

Must Read

Νέο βίντεο δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες ο Γρηγόρης Πετράκος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου έφυγε το θέμα της υποχρεωτικότητας λέγοντας μεταξύ άλλων ότι: «Yποχρεωτικό να επιστρέψουν οι υγειονομικοί που είναι σε αναστολή, ενώ τα νοσοκομεία ψυχορραγούν».

«Έδιωξε 10 χιλιάδες από αυτούς (σ.σ. υγειονομικούς). Τώρα λοιπόν δεν κινδυνεύουν από τον ιό οι ασθενείς, αλλά είναι ασφαλείς να πεθάνουν αβοήθητοι από τις πραγματικά θανατηφόρες ασθένειες για τις οποίες βρέθηκαν στο νοσοκομείο», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας πως:

«Υποχρεωτικό είναι να απαλλαγούν τα παιδάκια από τις μάσκες που έχουν κρύψει τα χαμόγελα τους δυο χρόνια. Όσο για την ψυχή τους που δεν ξέρουν το πρόσωπο και το χαμόγελο του συμμαθητή τους, κανείς από του μορφωμένους επιστήμονες των καναλιών δεν βλέπω να ανησυχεί. Δεν είστε άνθρωποι εσείς!».

«Υποχρεωτικό είναι να γυρίσουν οι αθλητές, όλοι οι αθλητές, πίσω στην προπόνησή τους. Έχεις δηλαδή έναν αθλητή 20 ετών που 10 χρόνια λιώνει στην προπόνηση και επειδή δεν θέλει να ρισκάρει την υγεία του, δεν τον αφήνεις να τρέξει σε ανοιχτό χώρο ούτε με rapid». Μπορεί να πίνει καφέ σε ανοιχτό χώρο, αλλά δεν μπορεί να αθληθεί, ούτε να αγωνιστεί. Ξέρετε πώς λέγεται αυτό κύριοι; Λέγεται ανήθικος εκβιασμός και κακοποίηση», είπε σε άλλο σημείο.

«Αυτή τη στιγμή, ο μισός κόσμος νιώθει οργή απέναντί σας και ο άλλος μισός νιωθει φόβο. Ξέρετε πώς λέγεται το πολίτευμα κατά το οποίο οι πολίτες φοβούνται το κράτος; Λέγεται τυραννία», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Για τα αρνητικά για τα αρνητικά σχόλια που ενδεχομένως να έλαβε με τη νέα του ανάρτηση μίλησε ο γνωστός ερμηνευτής στην κάμερά της εκπομπής «Love it» ξεκαθαρίζοντας πως: «Το βίντεο που ανέβασα μιλούσε για πράγματα που θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικά σύμφωνα με τη συνείδησή μου. Δεν λέω πράγματα επίτηδες για να ασχοληθούν μαζί μου. Είναι φυσιολογικό να μου κάνουν επίθεση για τα λεγόμενά μου και δεν κρατάω κακία”.

Αναφορικά με τη δήλωση της Ματίνας Παγώνη Που θεωρεί ότι όσοι δεν είναι γιατροί Δεν θα έπρεπε να μιλάνε για τον κορονοϊό ο τραγουδιστής σχολίασε πως: «Είναι εύκολο να πεις ότι κάποιος που δεν έχει σχέση με την ιατρική γιατί μιλάει τώρα. Όλοι όμως έχουμε άποψη γιατί είμαστε πολίτες. Η κυρία Παγώνη δεν έχει καμία ειδικότητα ώστε να μπορεί να ξέρει για εμβόλια, ιδέα δεν έχει».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις γυναίκες της ζωής του λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Στο σπίτι είμαι μέσα στις γυναίκες και νιώθω ευλογημένος γι΄αυτό. Είναι κάτι που πάντα ήθελα, το ονειρευόμουν από μικρός να έχω κόρες. Και τα τρία μας παιδιά τα ονόματά τους ξεκινούν από “Α”, είναι ο Αχιλλέας ο μεγάλος τους αδερφός, είναι η αγάπη και η Αθηνά. Ο αρχηγός είναι η Θεοφανία, αυτή επιλέγει, αυτή έχει την τελική κουβέντα για τα παιδιά. Αν πω για τέταρτο παιδί θα με σκοτώσει η Θεοφανία.

Είναι μια γυναίκα με τρομερό τσαγανό, τρομερή προσωπικότητα. Στις διαφωνίες θα πάρω την ευθύνη να πω ότι υποχωρώ πρώτος εγώ. Το θεωρώ και τιμή μου. Η Θεοφανία είναι αρκετά εκρηκτική, εγώ είμαι πιο ήπιος, μπορώ να το ελέγξω πιο καλά»

https://vimeo.com/650292866

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This