Η Ελενα Ακρίτα κατακεραύνωσε τη Σταμάτη και τους… φουσκωτούς για το «ντου» στον Ζαραλίκο

Βολές και από Μποφίλιου για τους «μπράβους», την «μπράβα» και τον άρχοντα του κράτους

Must Read

Οργισμένες αντιδράσεις από τον καλλιτεχνικό κόσμο, με αφορμή το «ντου» με μπράβους που έκανε η Σάσα Σταμάτη στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», το βράδυ της Πέμπτης, που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου «1821-2021, 200 χρόνια δανεικά»!

Ως γνωστόν, η Σάσα Σταμάτη χίμηξε με την… παρέα της στη σκηνή και άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται στον κωμικό, μετά την ατάκα του ότι «εάν δεν μας έδιναν λεφτά οι Αγγλοι, θα έπρεπε να τα βρει ο Μιαούλης με το πλοίο του, το “Γκιαούρ One”».

Την αρχή έκανε η Ελενα Ακρίτα, που με κείμενό της κατακεραύνωσε τη Σταμάτη και τους… φουσκωτούς φίλους της, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Οι Σάσες αυτού του κόσμου νομίζουν ότι μπορούν να εισβάλουν ως τραμπούκοι σε έναν χώρο πολιτισμού και να λογοκρίνουν βίαια ό,τι δεν τους γουστάρει. Και δεν τους νοιάζει καν αν θα αυτοεξευτελιστούν, γιατί δεν έχουν τσίπα. “Μα, γιατί ασχολείσαι με τη Σταμάτη;” θα πουν μερικοί. “Μην τους δίνουμε αξία” λένε. Τους καταλαβαίνω, αλλά δεν συμφωνώ: Όταν τους προσπερνάς, παίζεις το παιχνίδι τους. Όταν τους σνομπάρεις, αλείφεις μέλι στο ψωμάκι τους. Αυτό θέλουν, αυτό επιδιώκουν. Να κάνουν τα τέρατα και τα σημεία γιατί μπορούν. Να φασιστοποιούν την κοινωνία γιατί μπορούν. Και να περνάνε ντούκου. Να μπουκάρουν οι Φουρθιώτηδες σε υπουργεία και οι Σταμάτες σε θέατρα, να προβοκάρουν, να τρομοκρατούν, να τσαμπουκαλεύονται, να γ@μούν και να δέρνουν παρεάκι με τους μπράβους τους – και να μην ανοίγει ρουθούνι. Η κυρία αυτή τόλμησε να ανέβει πάνω στη σκηνή του θεάτρου και, μαζί με τους μπράβους της, να διακόψει τον Ζαραλίκο, επειδή θεώρησε ότι η πρόζα του προσέβαλε τον Βαγγέλη Μαρινάκη». Στη συνέχεια έγινε πιο αιχμηρή: «Η βασιλικότερη του βασιλέως τηλεπερσόνα προσελήφθη, ως δημοσιογράφος παρακαλώ, από την εφημερίδα “Παραπολιτικά” – με ποια φόντα, άραγε; Εισβολές στα θέατρα, λοιπόν; Γιατί όχι; Όταν το IQ σου σφιχταγκαλιάζεται με τον πάτο του πηγαδιού, δεν σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να έχει συνέπειες όλο αυτό.

Και ξέρετε γιατί δεν περνάει από το μυαλό της; Ξέρετε γιατί δεν περνούσε ούτε από το μυαλό του Φουρθιώτη; Γιατί νομίζουν ότι η χώρα τούς ανήκει. Και το χειρότερο; Έχουν δίκιο. Όντως τους ανήκει αυτή η χώρα. Δική τους είναι, ό,τι θέλουν την κάνουν, άμα γουστάρουν της βάζουν φωτιά και την καίνε. Όπως οι ναζί της Κατοχής μπουκάρανε στα σπίτια των Ελλήνων, κοιμόντουσαν στα κρεβάτια τους, πλαγιάζανε με τη γυναίκα τους και βίαζαν το παιδί τους.

ΥΓ.: Αλήθεια, κανείς δεν κάλεσε την Αστυνομία για να περάσει Αυτόφωρο η κυρία και οι μπράβοι της;»

Ούτε η Τάνια Τσανακλίδου έμεινε αμέτοχη, αλλά σχολίασε μέσω facebook: «Ένα τηλεσκουπίδι μπήκε, λέει, με μπράβους σε παράσταση και τη διέκοψε. Να δω τι άλλο περιμένουμε να συμβεί για να ξυπνήσουμε και να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Νατάσσα Μποφίλιου: «Μπράβοι και μια μπράβα εισέβαλαν στη σκηνή την ώρα που ο Ζαραλίκος έκανε την παράστασή του. Δεν τους άρεσε που έλεγε για τον φίλο τους, τον άρχοντα του κράτους και μεγάλο αφεντικό».

Τέλος, η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, μέσα από το facebook, έδωσε στη Σάσα Σταμάτη μάθημα συμπεριφοράς σε θεατρικές παραστάσεις: «Σάσα, οι παρεμβάσεις και οι τραμπουκισμοί γίνονται στην αρένα του μποξ, και εκεί έχει πλάκα. Στο θέατρο βγάζεις τον σκασμό, σέβεσαι τη διαδικασία και μετά διαμαρτύρεσαι εγγράφως στον θεατρικό παράγωγο αν έχεις κολλήματα. Γκέγκε; Πενήντα ευρώ για το μάθημα. Χρωστάς».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This