Πρώην συνεργάτιδα του «Ράδιο Αρβύλα» αποκάλυψε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά ο Παναγιωτόπουλος

Must Read

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης της πρώην συντρόφου του, η οποία διαπομπεύτηκε από τον ίδιο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, και δύο ακόμη περιπτώσεις νεαρών γυναικών που τον κατηγόρησαν ανοιχτά για πονηρή προσέγγιση εκ μέρους του ενώ ήταν ακόμη ανήλικες, προστέθηκε χθες στη… λίστα του μουσικού παραγωγού -και πρώην, πλέον, μέλους των «Ράδιο Αρβύλα»- μια νέα καταγγελία από πρώην συνεργάτιδά του στη σατιρική εκπομπή, η οποία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση. Όπως προσθέτει, δε, στη σχετική ανάρτηση-αποκάλυψη που έκανε μέσω ιδιωτικού λογαριασμού στο facebook, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι ένας «γλοιώδης παρενοχλητής» που «την πέφτει σε ό,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις – χοντράδες, αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθήσει να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο».

Δείτε επίσης: Chrysa Demigod για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Νιώθω απέχθεια γι΄ αυτόν, με στιγμάτισε»

Δείτε επίσης: Και τρίτη καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ήμουν 15 χρονών, το ήξερε»

Η ίδια δίνει μέσω του ποστ πολλά παραδείγματα της συμπεριφοράς του προς εκείνη. «Όπως ότι με προσκάλεσε μέσα στο στούντιο, την ώρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής, και ενώ βρισκόμουν στον χώρο για θέματα της τηλεοπτικής, για να μου δείξει πώς γίνεται η εκπομπή και να μου την πέσει εντός και εκτός αέρα. Όπως ότι μου έφερε λουλούδια “από τον κήπο της μητέρας του”, στα καλά καθούμενα και μπροστά στους συναδέλφους μου στη συντακτική ομάδα της “Αρβύλας”. Για το πόσο ντράπηκα, φυσικά, ούτε λόγος» αναφέρει και κατόπιν αποκαλύπτει πως η παρενόχληση από μέρους του έγινε πιο έντονη μόλις εκείνη έφυγε από την εκπομπή.

«Όταν παραιτήθηκα από την “Αρβύλα”, με πλησίασε για να μου τάξει άλλη δουλειά και, όταν δέχτηκα να συναντηθούμε να το συζητήσουμε, μου είπε έξω από τα δόντια ότι θα χρειαστεί πρώτα “να περάσω από το σπίτι του για να μου δείξει τη συλλογή με τα CDs του”. Και, όταν έφυγα αηδιασμένη από εκείνη τη συνάντηση, φυσικά δεν πτοήθηκε, καθώς μου έστελνε μηνύματα, στα οποία ποτέ δεν ανταποκρινόμουν, για χρόνια ολόκληρα. SMS και Viber, πρωί ή βράδυ, χωρίς ποτέ να ανταποκρίνομαι, δεν είχε καμιά σημασία για τον “σκύλο”. Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν από τέσσερα περίπου χρόνια (οκτώ χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στον στοματικό έρωτα» γράφει, προκαλώντας σοκ με το θράσος του πρώην μέλους των «Ράδιο Αρβύλα».

Η ίδια, μάλιστα, δεν φαίνεται πεπεισμένη ότι οι τρεις πρώην συνεργάτες του αγνοούσαν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε απέναντι στις γυναίκες. «Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται, βέβαια, και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπολοίπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς» αναφέρει, συμπληρώνοντας σε άλλο σημείο της ανάρτησής της: «Δεν ξέρω λοιπόν να σας πω αν ήξεραν για τις παράνομες πράξεις του, μπορώ όμως σίγουρα να σας πω ότι ήξεραν για τις “νόμιμες”».

«Ράδιο Αρβύλα» με καινούργια «κλικ» και γκεστ 4ο άτομο

Μετά την εκπομπή της Τρίτης, όπου ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης ανακοίνωσαν ότι το «Ράδιο Αρβύλα» βάζει άνω τελεία για το χρονικό διάστημα των εορτών και πως -αν όλα πάνε καλά και βρουν πάλι το κέφι τους- θα επιστρέψουν στους δέκτες μας στα μέσα Ιανουαρίου, επικράτησε ανησυχία στους εργαζομένους στη σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ωστόσο, ο Αντώνης Κανάκης έσπευσε να τους καθησυχάσει, λέγοντάς τους -όπως και στους τηλεθεατές- ότι το «Ράδιο Αρβύλα» δεν τελειώνει, αλλά θα συνεχίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Znews, ο παρουσιαστής και ιθύνων νους της εκπομπής, έπειτα από πολλή σκέψη και συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, αποφάσισε να μην καθίσει κάποιος άλλος στη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Έτσι, οι «Ράδιο Αρβύλα» θα συνεχίσουν οι τρεις τους, με μια μικρή διαφορά: ότι στην παρέα θα βλέπουμε να συμμετέχουν και άνθρωποι που βρίσκονται στο backstage της εκπομπής. Για παράδειγμα, ο floor manager της εκπομπής, γνωστός και ως «Κωστάκης», θα συμμετέχει στις κουβέντες της τηλεοπτικής παρέας, χωρίς όμως αυτό να είναι προκαθορισμένο. Η μοναδική αλλαγή που θα γίνει αφορά τις θέσεις όπου κάθονται ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ουδέποτε έγινε συζήτηση για αλλαγή του ονόματος του «Ράδιο Αρβύλα». Αυτές τις μέρες, μάλιστα, θα γυριστούν νέα τρέιλερ, ενώ θα γίνουν και οι απαραίτητες φωτογραφίσεις για τους συντελεστές, ώστε η επόμενη μέρα στην τηλεόραση να τους βρει ανανεωμένους, χωρίς τα «φαντάσματα» του παρελθόντος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This