Βάσω Λασκαράκη για την κατακραυγή που βίωσε στα social media: «Δεν μου αρέσει το λαϊκό δικαστήριο»

Must Read

Την κατακραυγή των διαδικτυακών της φίλων βίωσε πριν λίγο καιρό η Βάσω Λασκαράκη για το γεγονός ότι δεν είχε στειρώσει το κατοικίδιό της, με αποτέλεσμα η σκυλίτσα της να γεννήσει αρκετά κουταβάκια.

Η Εριέττα Κούρκουλου και η Κατρίνα Τσάνταλη μάλιστα εξέφρασαν έντονα την ενόχλησή τους λέγοντας χαρακτηριστικά πως υπάρχουν πολλά αδέσποτα ακόμη που αναζητούν σπίτι.

Για το γεγονός αυτό μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν ήθελα να πάρω θέση δημόσια και δεν πιστεύω ότι όλα είναι για να κρίνονται δημόσια. Ότι είναι το λύνω ιδιωτικά, γιατί δεν μου αρέσει το λαϊκό δικαστήριο. Απεχθάνομαι τις ίντριγκες και τα μπερδέματα. Δεν στενοχωρήθηκα, αλλά ξαφνιάστηκα και λύθηκε παρασκηνιακά το θέμα. Κάποιοι άνθρωποι επικοινώνησαν μαζί μου και θα πω την αλήθεια… Είναι κάτι που προτιμώ να μείνει εκτός, δεν υπάρχει λόγος να δοθεί μεγαλύτερη δημοσιότητα».

https://vimeo.com/660668345

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This