Δέσποινα Μοίρου: «Το #metoo στην Αμερική το διακωμωδούμε»

«Στις ταινίες που παίζω, με κάτι τέτοιες παίζω, σαν τη Τζολί και τη Μπελούτσι, και δεν μου κάνει αίσθηση που βγήκα το 2020 τέταρτη ανάμεσά τους»

Must Read

Η Δέσποινα Μοίρου έχει διαγράψει μία καταξιωμένη καριέρα στην Αμερική, καθώς έχει πρωταγωνίστησι στην ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, θα πρωταγωνιστήσει στο κινηματογραφικό πρότζεκτ «Crimes of the future» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, ενώ ήταν εκείνη που άνοιξε την έκθεση του συγκροτήματος Pink Floyd.

Για την πορεία της ως ηθοποιός στη μακρινή Αμερική μίλησε η Δέσποινα Μοίρου στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Στην Αμερική πήγαμε 500.000 άτομα να “χτυπήσουμε” τον ίδιο ρόλο, υπάρχει αξιοκρατία. Μου είχε κάνει πρόταση ο Στράτος Μαρκίδης, αλλά δεν μπορούσα να αφήσω την ψηφιακή πλατφόρμα για να έρθω Ελλάδα. Κάθε μέρα περνάω ακροάσεις, στέλνω κασέτες, με πήραν οι Pink Floyd να τους ανοίξω την έκθεση με όλα τους τα αρχεία.

Η εξέλιξη στη ζωή μου ήρθε μετά από πολύ σκληρή εργασία και πειθαρχία, σπούδασα 2 χρόνια αγγλικά, 3 χρόνια σκηνοθεσία, 3 χρόνια αστρονομία όπου πήρα και μια υποτροφία. Πήρα υποτροφία στο SETI στην εξωγήινη νοημοσύνη. Στέλνουν αποστολή στον Άρη 100 ανθρώπων που θα πάνε και δε θα ξαναγυρίσουν και τους είπα ότι “δε με ενδιαφέρει να συμμετέχω”».

«Στις ταινίες που παίζω, με κάτι τέτοιες παίζω, σαν τη Τζολί και τη Μπελούτσι, και δεν μου κάνει αίσθηση που βγήκα το 2020 τέταρτη ανάμεσά τους», είπε αναφορικά με το γεγονός ότι την έχουν κατατάξει ανάμεσα στις πιο ωραίες και πετυχημένες ηθοποιούς.

Όσον αφορά το ελληνικό κίνημα #metoo δήλωσε: «ΜeToo, YouToo, HeToo, αρκετά. Έχω βαρεθεί. Το διακωμωδούμε πια στην Αμερική. Είναι καινούργιο εδώ και ακόμα ασχολούνται. Ήρθε η ώρα της θείας δίκης. Δεν έχω ακούσει όσους εμπλέκονται, δεν παρακολουθώ τηλεόραση, δεν μου αρέσει να συμμετέχω ενεργειακά σε αυτό».

«Θαυμαστές μού έσκισαν ένα κομμάτι από το σακάκι μου όταν πήγα να μπω στο ταξί. Είχα εμμονικούς θαυμαστές, μέχρι και τώρα που μιλάμε, και ανώνυμους και επώνυμους», είπε για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει λάβει από τους φανς της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This