Η κραυγή της Καρουσάκη για τα Covid μέτρα

Η Ελένη Καρουσάκη τα λέει... ένα χεράκι στην κυβέρνηση για τη στάση της απέναντι στους επαγγελματίες του κλάδου της

Must Read

Γυναικεία υπόθεση είναι πλέον το μουσικό σχήμα στο Gazela Live, που επιστρέφει απόψε στις επάλξεις της αθηναϊκής διασκέδασης, με τις δύο «παλιές» Ελένη Καρουσάκη και Γωγώ Τσαμπά να συναντούν on stage τη Σαμπρίνα, η οποία πήρε τη θέση του Δημήτρη Γιώτη που αποχώρησε.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

«Γυρνάμε στο φυσικό μας περιβάλλον, επιτέλους! Για μας δεν υπάρχει ζωή όταν γίνεται αυτό το σταμάτημα στη δουλειά μας, αφού η ζωή μας είναι το τραγούδι και η επαφή μας με τον κόσμο» δηλώνει στην «Espresso» η Ελένη Καρουσάκη και συνεχίζει: «Είμαι ενθουσιασμένη με αυτή τη συνεργασία και το ανανεωμένο σχήμα μας. Με τη Σαμπρίνα συνεργαζόμαστε χρόνια, περνάμε πολύ καλά και τη θεωρώ οικογένειά μου. Με τη Γωγώ γνωριστήκαμε φέτος και τα πηγαίνουμε περίφημα. Είμαστε τρεις τραγουδίστριες που εκπροσωπούν τρία διαφορετικά είδη μουσικής που, όπως φαίνεται όμως στην κοινή μας εμφάνιση πάνω στην πίστα, μπορούν να μπλεχτούν πολύ όμορφα μεταξύ τους».

Με αφορμή την επανέναρξη των μουσικών προγραμμάτων στα νυχτερινά κέντρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια τα λέει… ένα χεράκι στους κυβερνώντες για τη στάση τους απέναντι στους επαγγελματίες του κλάδου της. «Κάθε φορά που η Πολιτεία παίρνει μέτρα για την πανδημία εμείς οι καλλιτέχνες την πληρώνουμε πρώτοι. Μας είπαν να δουλέψουμε με πιστοποιητικά εμβολιασμού, το κάναμε, μας είπαν να βάλουμε αποστάσεις, τις βάλαμε, μας είπαν να μην έχουμε χορό και όρθιους, το κάναμε κι αυτό… Γενικά είμαστε οι μόνοι που ελέγχουμε κάπως την κατάσταση στους χώρους μας και ταυτόχρονα είμαστε και οι πρώτοι που κλείνουμε. Αυτό είναι ανεξήγητο. Τελευταία μας έκλεισαν πριν από την Πρωτοχρονιά, που είναι η καλύτερη περίοδος για τη δουλειά μας, και μας κράτησαν έναν μήνα κλειστούς. Αυτό δημιούργησε πολλά προβλήματα σε όλους μας, κυρίως οικονομικά, αλλά όχι μόνο» σχολιάζει η Ελένη Καρουσάκη.

Εμβολιασμένη τριπλά η ίδια, αποκαλύπτει ότι εμβολίασε και τη μητέρα της κατ’ οίκον, ενώ προτρέπει την Πολιτεία να προχωρήσει σε υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού. «Το εμβόλιο πρέπει να γίνει υποχρεωτικό σε όλες τις ηλικίες. Επίσης θα ήθελα να υπάρχει υποχρεωτικό rapid test και στους εμβολιασμένους για την είσοδό τους σε κλειστούς χώρους όπως τα νυχτερινά κέντρα. Από τη στιγμή που μόνο οι εμβολιασμένοι μπαίνουν πλέον σε τέτοιους χώρους διασκέδασης και εστίασης, όλα τα νέα μέτρα που παίρνονται είναι γι’ αυτούς. Μας είπαν πως το εμβόλιο θα ήταν το εισιτήριο για την ελευθερία μας. Έτσι το διαφήμισαν τουλάχιστον… Γιατί μας έκλεισαν λοιπόν την Πρωτοχρονιά, αντί να βάλουν απλά τους εμβολιασμένους να εισέρχονται στα μαγαζιά με rapid test;» αναρωτιέται εύλογα η τραγουδίστρια, η οποία στη συνέχεια ξεκαθαρίζει το τοπίο όσον αφορά τον θόρυβο που έκανε πρόσφατη δήλωσή της για τις live εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Παλλάς.

«Όλος ο χώρος είναι άνεργος αυτή τη στιγμή και η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει» είχε πει, κάνοντας κάποιους να μιλήσουν για κόντρα. «Καμία σχέση!» επισημαίνει η Ελένη Καρουσάκη και εξηγεί: «Δεν ήταν κατά της Νατάσας η δήλωσή μου αυτή. Τη Νατάσα την αγαπώ, τη σέβομαι, είναι μια από τις καλύτερες φωνές που έχουμε στην Ελλάδα. Ήταν ένα παράπονο που εξέφρασα προς την Πολιτεία. Όχι ειδικά για τα μπουζούκια που είναι η δουλειά μου, μίλησα γενικά. Για ποιον λόγο να επιτρέπεται η μουσική στο θέατρο και όχι σε ένα κεφενεδάκι; Όταν κάτι απαγορεύεται, πρέπει να απαγορεύεται από παντού».

Μιλώντας, τέλος, για τα reality επιβίωσης που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή πολλών συναδέλφων της, η Ελένη εκφράζει την πεποίθησή της ότι η δημοσιότητα που παίρνουν από τη συμμετοχή τους σε αυτά είναι μόνο για μια σεζόν. «Προσωπικά δεν θα πήγαινα στο “Survivor”. Θα προτιμούσα τη “Φάρμα”, γιατί μου αρέσει η επαφή με τη φύση» αναφέρει και παραδέχεται ότι ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος η συμμετοχή σε ένα τέτοιο σόου να κάνει κακό στην εικόνα ενός καλλιτέχνη.

«Στην περίπτωση του Βαλάντη, επειδή δεν έχει βγει ακόμη ο ίδιος να τοποθετηθεί και δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη στον Αγιο Δομίνικο, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι. Θεωρώ ωστόσο πως ήταν λάθος η συμπεριφορά του απέναντι στην Ευρυδίκη, αυτή η ατάκα που -όπως ακούστηκε- της είπε για την περιπέτεια με την υγεία της. Πιστεύω βέβαια ότι η πείνα, η απομόνωση και οι κακουχίες οδηγούν σε λάθος συμπεριφορές γενικά» λέει η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This