Κώστας Αποστολάκης: «Ο έρωτας είναι ένα εγωιστικό συναίσθημα που δημιουργεί εξάρτηση, είναι καλύτερα να το αποφύγεις»

«Και γυναίκες έχω εκμεταλλευτεί, και φιλίες μου, και εργοδότες μου, και συναδέλφους μου»

Must Read

Για την μεγάλη αλλαγή της ζωής του που έφερε η πρώτη καραντίνα είχε μιλήσει παλαιότερα ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι αποφάσισε να πάει στο Άγιον Όρος, γεγονός που του άλλαξε όλη του τη ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με την θρησκεία και στην κοσμοθεωρία που απέκτησε εξαιτίας αυτής.

«Νηστεύω. Έχω αλλάξει τρόπο ζωής τα τελευταία δύο χρόνια. Ο προηγούμενος τρόπος ζωής είχε κουράσει την ψυχή μου, με βοήθησε η πανδημία. Ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία. Έζησα ένα πραγματικό γεγονός στον ξύπνιο μου. Πρέπει να πιστέψεις πάρα πολύ χωρίς αμφιβολίες. Η αμφιβολία σε γυρίζει στον υλισμό. Έχω κάνει πράγματα αξιόποινα στη ζωή μου.

Έχω ζητήσει συγγνώμη. Και γυναίκες έχω εκμεταλλευτεί, και φιλίες μου, και εργοδότες μου, και συναδέλφους μου. Βία να πλακωθούμε στο ξύλο με άντρες, ναι, έχω ζήσει. Με γυναίκες όχι»

«Ο έρωτας είναι ένα εγωιστικό συναίσθημα που δημιουργεί εξάρτηση, είναι καλύτερα να το αποφεύγει ο άνθρωπος. Εγώ δεν παίρνω πρωτοβουλίες αυτή τη στιγμή, θα ολοκληρωθεί όπως μου δοθεί. Σε τι διαφέρει ο έρωτας από τα ναρκωτικά; Θες να ψάξεις παγκοσμίως να δεις πόσους έχει σκοτώσει ο έρωτας;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This