Σπύρος Πώρος: «Σε ηλικία 19 ετών για 1,5 χρόνο έμενα στον δρόμο στο Λονδίνο»

Must Read

Το όνειρο του Σπύρου Πωρου ήταν να ασχοληθεί επαγγελματικά με την φωτογραφία κάτι το οποίο πέτυχε αφού πρώτα χρησιμοποίησε το μόντελινγκ ως μέσο. Σε ηλικία 24 ετών θα αδικούσε ήδη στη Νέα Υόρκη και ξεκίνησα να κάνω το όνειρό του πραγματικότητα.

Για την απόφασή του να φύγει στην Αμερική μίλησε ο γνωστός φωτογράφος στην κάμερα της εκπομπής «Mega Kαλημέρα» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Έφυγα από την Ελλάδα και πήγα στην Αμερική γιατί εκεί βοηθάνε. Ξέρουν ότι αν βοηθήσουν ένα ταλέντο θα επωφεληθούν όλοι γύρω γύρω. Εδώ υπάρχει μια κλίκα που βοηθιέται μεταξύ της και προτίμησα να φύγω έξω και να περάσω όλες τις δυσκολίες. Για 1,5 χρόνο έμενα στον δρόμο στο Λονδίνο. Μετά, άρχισα να δουλεύω σε ένα καφέ. Φοβόμουν στον δρόμο, ήμουν και μικρός, ήμουν 19 ετών. Δεν υπήρχαν κινητά. Ήμασταν πολύ πιο παιδιά της μαμάς.

Οι γονείς μου δεν ήθελα να με βοηθήσουν. Με βρήκαν στο Λονδίνο από το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων. Μέσα σε ένα βράδυ έγιναν όλα, με στείλανε σε ένα casting και από εκεί έγινε μια έκρηξη… Τότε ήταν διαφορετικό το μόντελινγκ, υπήρχαν τα super model. Στην αρχή είναι πολύ ωραίο, από εκεί που είσαι στον δρόμο να κοιμάσαι στα καλύτερα ξενοδοχεία» είπε ο Σπύρος Πώρος.

Ο διεθνής φήμης φωτογράφος έχεις το βιογραφικό του τρεις γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει πέντε παιδιά 12 και τέσσερις κόρες.

Όσον αφορά τη σχέση του γιου του Άρη με την κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι, ο Σπύρος πώρος απάντησε πως: «Όλοι με βομβαρδίζουν για τη σχέση του γιου μου με την Heidi Klum. Είναι 18 χρονών, έχει μια κοπέλα. Δεν πιστεύω ότι είναι υπέρ του ότι τον έμαθαν λόγω της σχέσης του»

Στην ερώτηση γιατί δεν του έχει προταθεί να γίνει μέλος της κριτικής επιτροπής του GNTM, εκείνος απάντησε πως: «Το GNTM παίρνει μόνο επιτυχημένους και παγκοσμίου φήμης επαγγελματίες; Τον Γιώργο Καράβα τον είχα φωτογραφήσει όταν ξεκινούσε, είναι πολύ καλό παιδί, πιστεύω στην προσπάθειά του, αλλά δεν πρέπει να μεγαλοποιούμε τα πράγματα και να λέμε πράγματα που δεν αντιστοιχούν».

Δείτε επίσης: Ο Σπύρος Πώρος κατακρεούργησε το GNTM: «Το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο, είναι τουλάχιστον ανήθικο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This