Γιάννης Κακλέας για Άρη Σερβετάλη: «Δε συμφωνούσα με τους λόγους που έφυγε! Δεν ήταν πολιτικό το θέμα»

«Δε μπορεί να σηκώνεις ανάστημα εναντίον της επιστήμης, θα τρελαθούμε»

Must Read

Ο Άρης Σερβετάλης προς ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση τα οποία επέτρεπαν μόνο στους εμβολιασμένος να παρακολουθούν θέατρο, αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος» στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Η απόφασή του αυτή προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με πολλούς να τον επικροτούν, ωστόσο υπήρχαν και ορισμένοι που δεν ήταν σύμφωνοι, καθώς θεώρησαν ότι δεν σκέφτηκε τους συναδέλφους του οι οποίοι θα έμεναν άνεργοι στην περίπτωση που ανέβαινε αυτή η παράσταση. Εν τέλει βρέθηκε αντικαταστάτης και η παράσταση ανέβηκε κανονικά.

Για το γεγονός αυτό μίλησε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», ο σκηνοθέτης της εν λόγω παράστασης Γιάννης Κακλέας και δήλωσε πως παρότι ήταν ενήμερος για την αποχώρηση του ηθοποιού δεν συμφώνησε με τους λόγους.

«Ο Άρης Σερβετάλης είναι φίλος μου, τον αγαπάω πολύ. Τον κάλυψα γιατί είχε πει όντως ότι θα αποχωρήσει. Περίμενα να βάλει λίγο νερό στο κρασί του αλλά σέβομαι τις απόψεις του. Κρίμα. Δουλέψαμε τόσο καλά… Δε συμφωνούσα με τους λόγους που έφυγε γιατί πιστεύω ότι πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας.

Δε μπορεί να σηκώνεις ανάστημα εναντίον της επιστήμης, θα τρελαθούμε, θα χαθούμε αν γίνει αυτό. Είναι ιατρικό για μένα το θέμα. Για μένα δεν ήταν πολιτικό, ούτε θρησκεολογικό», τόνισε.

Δείτε το απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Happy Day».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This