Πυρά από την Ελένη Γερασιμίδου: «Είναι δυνατόν να τρέμουμε να ανοίξουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ;»

«Στο τέλος δεν θα τρώμε, θα πληρώνουμε μόνο το ρεύμα!»

Must Read

Την τραγική και πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι βρίσκονται στα πρόθυρα… εγκεφαλικού κάθε φορά που ανοίγουν τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, σχολίασε η Ελένη Γερασιμίδου.

Η γνωστή ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», μίλησε για τον γάμο της με τον Αντώνη Ξένο και εξαπέλυσε πυρά για την εξωφρενική αύξηση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, την ώρα μάλιστα που η χώρα μας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη!

«Στο ξεκίνημα της ζωής μας με τον Αντώνη είμασταν φτωχοί. Αλλά και τώρα που μιλάμε, είμαστε πολύ δύσκολα. Είναι δυνατόν να τρέμουμε να ανοίξουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ; Και να σκεφτείς ότι εγώ δεν θεωρούμαι χαμηλοσυνταξιούχα με τα 1.100 ευρώ, ας πούμε, που παίρνω. Στο τέλος δεν θα τρώμε, θα πληρώνουμε μόνο το ρεύμα. Είναι δυνατόν να σκέφτομαι μετά από τόσα χρόνια πότε θα βάλω πλυντήριο; Σοβαρολογούμε;» σχολίασε η γνωστή Ελένη Γερασιμίδου.

«Ο έρωτάς μας με τον σύζυγό μου ήταν κεραυνοβόλος. Εγώ τον πλησίασα πρώτη. Πήγα και του είπα ότι μου άρεσε και μου απάντησε ”σαν τι σου άρεσα, σαν κορμάκι;” και γελάσαμε. Μετά αρχίσαμε τις βόλτες, μέχρι που φτάσαμε σε αυτό το φιλί, το οποίο επίσης εγώ ξεκίνησα. Είχαμε πια περπατήσει όλη την Αθήνα, θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μέρα περπατάγαμε για δέκα μισή ώρες. Κατάλαβα σε κάποια φάση ότι δεν θα έλεγε τίποτα και θα κάναμε ακόμα βόλτες» είπε και πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της βρίσκεται πάντα στο πλευρό της:

«Ναι η βαθιά, αληθινή αγάπη ξεπερνάει όλα τα εμπόδια. Και τώρα που στο λέω βουρκώνω, γιατί στις δύσκολες στιγμές φαίνονται αυτά. Φυσικά έχουμε και τις παρεξηγήσεις μας, καθώς εγώ είμαι φωνακλού ενώ εκείνος είναι σπαστικά σιωπηλός. Βέβαια από την άλλη, έχει και αστείρευτό χιούμορ. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι τις δύσκολες ώρες είναι πάντα εκεί. Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά στον χωρισμό με τον άντρα μου. Απλώς εγώ όταν ήμασταν ακόμα ανύπαντροι, όταν θύμωνα, έφευγα από το σπίτι και δεν μπορούσε να με βρει. Ακόμα το θυμάται κι έχει να το λέει. Τώρα καμιά φορά, ανοίγω την πόρτα του αυτοκινήτου και κατεβαίνω μέσα στη λεωφόρο. Είμαστε επεισοδιακοί» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This