Νέα καταγγελία για τον Κώστα Κωστόπουλο: «Είχε πετάξει καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου! Έτρεμε…»

«Είχε μια σεξιστική και κακοποιητική συμπεριφορά»

Must Read

Για την εφιαλτική στιγμή που έζησε στα χέρια του Κώστα Κωστόπουλου μίλησε η Έλενα Αθανασοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», και απάντησε σε όλα τα ερωτηματικά που δημιουργήθηκαν μετά την καταγγελία που έκανε εις βάρος του για βιασμό.

Δείτε επίσης: Έλενα Αθανασοπούλου για Κώστα Κωστόπουλο: «Ήμουν στο αυτοκίνητο και ήταν από πάνω μου…»

Η ίδια μάλιστα υποστηρίζει πως υπάρχουν κι άλλα θύματα του σκηνοθέτη, τα οποία θα παρευρεθούν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης.

«Κάποιες φορές είμαι χαρούμενη, άλλες νευριασμένη, κάποιες φορές είμαι εριστική και προκλητική, τα έχει όλα η διάθεση και η ψυχολογία μου», δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Ένιωσα υπέροχα γιατί δεν το έβγαλα κατευθείαν. Είχα κάνει τις έρευνές μου και επειδή γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά θύματα, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος βιασμός, σίγουρα υπάρχουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις, ακραίες και βίαιες συμπεριφορές και δεν τα γνωρίζω μόνο εγώ αυτά, τα γνωρίζουν και άτομα με καριέρα.

Θα βγουν όλα αυτά, αλλά όχι στα κανάλια, στις δικαστικές αίθουσες. Τα ίδια τα θύματα θα με στηρίξουν. Πήγα στο ΣΕΗ για να πάρω πληροφορίες για το αν έχουν κινηθεί άλλα άτομα εναντίον του. Δεν έκανα καταγγελία εκεί, αποφάσισα να πάω στον εισαγγελέα. Μη μου λέτε το όνομά του. Γνωριζόμαστε από το 2009, είναι και στη μήνυσή μου, σε κοινωνικό πλαίσιο, βρεθήκαμε κάποιο βράδυ και ήταν μπροστά κι άλλα άτομα του χώρου, γνωστά».

Αναφορικά με την απόφασή της να μιλήσει μετά από 12 χρόνια, δήλωσε πως: «Ο ίδιος ο νόμος μου δίνει 15 χρόνια και όταν είμαι έτοιμη ψυχολογικά να μιλήσω. Εγώ αποφάσισα στα 12 χρόνια να το πω. Αυτό το πράγμα με κατέκλυζε από ντροπή όλα αυτά τα χρόνια. Ήξερα ότι είμαι μόνη μου σαν θύμα. Όταν άκουσα κι άλλες καταγγελίες, είπα δεν είσαι μόνη, ότι δεν φταις εσύ γι’ αυτό που σου συνέβη. Είμαι δίπλα σε όλα τα θύματα, είναι φίλες μου και τα αγόρια, έχουν δεχθεί τραμπουκισμούς από αυτόν».

Όσον αφορά τα λεγόμενα του σκηνοθέτη Αντώνη Βογιατζή, ο οποίος ισχυρίστηκε εμμέσως πλην σαφώς πως η ηθοποιός στα κάστινγκ που την καλούσαν, είχε προκλητική συμπεριφορά, απάντησε πως: «Θέλει να πάρει προβολή από ένα τόσο σημαντικό θέμα. Μην ακούω το όνομά του. Να μην πάρει να πάρει προβολή από έναν βιασμό».

Κώστας Κωστόπουλος: «Η ”μηνύτρια”, όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ”καταγγελία”»

Ο Κώστας Κωστόπουλος από τη μεριά του, παραιτήθηκε από την σειρά «Σασμός», την οποία σκηνοθετούσε και διέψευσε τα λεγόμενα της ηθοποιού, τονίζοντας πως θα προβεί στη δικαιοσύνη για να λάμψει η αλήθεια.

Σε ακόμη όμως ένα ξέσπασμα προέβη ο γνωστός σκηνοθέτης, ο οποίος, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε πώς ο δικηγόρος του κατέθεσε αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών, καθώς η καταγγέλλουσα συνεχίζει καθημερινά να τον διαβάλλει δημόσια.

«Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με τη ”μηνύτρια” και θα περιμένω με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η ”μηνύτρια”, όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ”καταγγελία”, με κωμικά βίντεο, αναρτήσεις στα social media και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος μου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. Ελπίζω, έτσι, ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Είχε μια σεξιστική και κακοποιητική συμπεριφορά»

Ενώ πολλοί καλλιτέχνες στηρίζουν τον Κώστα Κωστόπουλο, κάνοντας λόγο πως είναι υπόδειγμα οικογενειάρχη και ουδέποτε έχει συμπεριφερθεί άσχημα σε κάποιον συνάδελφο του, μία νέα μαρτυρία αλλάζει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα ηθοποιός Άννα Παντζέλη, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε πως έχει συνεργαστεί με τον λόγο σκηνοθέτη και πως η συμπεριφορά του ήταν άκρως σεξιστική, ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν πέταξε μία καρέκλα στην συνάδελφό της Έλενας Γερασιμίδου.

«Είχα συνεργαστεί με τον κύριο Κωστόπουλο πολλά χρόνια πριν. Υπήρχε μια ένταση. Είχε μια σεξιστική συμπεριφορά την οποία δεν ανεχόταν κανένας μας πέρα από κάποιες νέες ηθοποιούς που ήταν πολύ τρομαγμένες, η αλήθεια είναι 1-2 κορίτσια. Και είχε πάρα πολλά νεύρα γενικά.

Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μπορούνε κάποιοι άνθρωποι και μάλιστα γυναίκες να βγαίνουν και να κόβουν το χέρι τους λέγοντας ότι είναι οικογενειάρχης, έχει παιδιά κτλ. Όποιος δεν έχει παιδιά δηλαδή είναι ένοχος. Εγώ που έχω μια κόρη δηλαδή φαντάζομαι πως ότι κι αν κάνω θα είμαι αθώα.

Εγώ ξέρω ότι είχε μια σεξιστική και κακοποιητική συμπεριφορά και μάλιστα είχαμε και το αποκορύφωμα που είχε πετάξει στην Ελένη Γερασιμίδου μια καρέκλα. Ήμουν μπροστά. Αυτά που λέω τα λέω με γνώση. Η Ελένη Γερασιμίδου έτρεμε και όλο το συνεργείο. Τώρα αυτό το κορίτσι επειδή δεν είναι γνωστό, δεν έχει κάνει καριέρα και επειδή ήταν 21 ετών, πρέπει να το λιθοβολούμε αν είναι ξανθιά ή όμορφη;

Εγώ δε μπορώ να πω αν τη βίασε ή όχι αλλά δε μπορώ να ξεχάσω τη σεξιστική και κακοποιητική συμπεριφορά του. Όταν γινόταν κάτι στο σετ αμέσως έβριζε. Η Ελένη Γερασιμίδου δε του είχε πει τίποτα. Εγώ δεν κράτησα μαζί του επαφές, ούτε το τηλέφωνό του έχω. Δε νομίζω ότι θα έπαιρνε ποτέ κάποιον που ήταν μπροστά σε αυτό το συμβάν. Μόνο στο facebook τον είχα και αυτό που είδα είναι ότι μισή ώρα μετά την ανάρτησή μου, με διέγραψε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This