Δημήτρης Παπανικολάου: «Κάτι δεν μου άρεσε στα όσα είπε ο Καπουτζίδης! Φοβάμαι μην “κάψει” το μήνυμα»

Must Read

Ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά την διάρκεια της παρουσίασης του 66ου διαγωνισμού της Eurovision, απάντησε σε ένα ομοφοβικό σχόλιο, γεγονός το οποίο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Πολλοί ήταν εκείνοι που τον εκθείασαν για την αντίδρασή του ενώ κάποιοι άλλοι δεν ήταν σύμφωνοι καθώς θεωρούν πως δεν ήταν της παρούσης.

Ανάμεσά στους δεύτερους ήταν και ο Δημήτρης Παπανικολάου, γεγονός το οποίο εξέφρασε μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με το θέμα του ρατσισμού, καθώς, τόσο εκείνος όσο και η κόρη του βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, οπότε εκείνος εστίασε στο γεγονός ότι ο αγαπημένος ηθοποιός αυτοπροσδιορίστηκε ως έξυπνος, τονίζοντας πως: «Δεν συνηθίζω να σχολιάζω άλλους, γιατί χάνω τη δουλειά με τον εαυτό μου και χρόνο σε πιο σοβαρά θέματα. Θα κάνω, όμως, μία εξαίρεση. Ο κ. Καπουτζίδης μού είναι πολύ συμπαθής και θέλω να πιστεύω -και για ευνόητους προσωπικούς λόγους- ότι είμαι αντιρατσιστής ως εκεί που δεν πάει και σέβομαι τη μοναδικότητα του καθενός.

Αν με καλέσουν σε 100 εκπομπές, θα μιλήσω 100 φορές για ένα θέμα σοβαρό που μπορεί να βελτιωθεί και όποιος θέλει να το δει καλώς, όποιος δεν θέλει αλλάζει κανάλι, τόσο απλά. Αν με καλέσουν, όμως, να σχολιάσω έναν αγώνα μπάσκετ, θα σχολιάσω τον αγώνα μπάσκετ και θα μείνω σε αυτό. Επίσης, ποτέ δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε με τους όρους “έξυπνοι” ή “πετυχημένοι”. Υπάρχει κόσμος, π.χ. που γεννήθηκε με νοητική στέρηση και δεν έχει αυτή την ευκαιρία»

Την δημοσίευσή του αυτήν κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο πρώην καλαθοσφαιριστής, εξηγώντας πως: «Συντριπτικά ο κόσμος συμφώνησε μαζί μου. Σε καμία περίπτωση δεν τα βάζω με τον κύριο Καπουτζίδη, αντίθετα, είμαι μαζί του. Κάτι δεν μου άρεσε στο μήνυμα που περνούσε, που δεν περιελάμβανε όλη την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ και πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου ομοφυλόφιλο για να ρωτήσω σχετικά.

Πρέπει να χρησιμοποιούμε την αναγνωρισιμότητά μας για να τους βοηθάμε όλους κι όχι μόνο τον εαυτό μας. Δεν είμαι εναντίον του, το λέω για να μην παρεξηγηθώ. Μακάρι να τον συναντήσω και μια μέρα και να τον βοηθήσω στο μήνυμα που θέλει να περάσει. Φοβάμαι μην “κάψει” το μήνυμα».

«Αν με καλέσουν να σχολιάσω έναν αγώνα μπάσκετ και προχθές με έχει βρίσει κάποιος στα social media, μπορώ εγώ να διακόψω τον αγώνα μπάσκετ και να πω κάτι προσωπικό; Νομίζω θα είναι λάθος γιατί ο τηλεθεατής επέλεξε εκείνη τη στιγμή να διασκεδάσει βλέποντας μπάσκετ. Νομίζω ότι ήταν λάθος το timing», κατέληξε λέγοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This