Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου: «Tα ‘χωσαν» στην Καγιά, που δήλωσε ότι δεν θα τις επέλεγε για κριτές του «GNTM»

Must Read

Αυτές οι τρεις είναι… μια ωραία ατμόσφαιρα, που έλεγε και ο αξέχαστος Ντίνος Ηλιόπουλος.
Η Έλενα Χριστοπούλου τα… χώνει στην Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αδειάζει μονολεκτικά τη Βίκυ. Σίριαλ δηλώσεων και αντιδηλώσεων μετά τις βόμβες Καγιά… στη μικρή οθόνη!

Η Βίκυ σε πρόσφατη δήλωσή της ανέφερε ότι το «GNTM» ανέδειξε την Έλενα Χριστοπούλου και πέταξε τα βέλη της: «Δεν θα επέλεγα ούτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε την Ελενα Χριστοπούλου για την κριτική επιτροπή, θα προτιμούσα κάποιον από τα παλιά “Next Top Model”, όπως ο Χριστόφορος Κοτέντος, ο Τάσος Σωφρονίου. Δεν ξέρω γιατί η Ελενα δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το “GNTM” την ανέδειξε, της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία, δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι, αλλά αυτό είναι».

Την Ελενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε η εκπομπή «Τι λες τώρα!» και οι δύο κυρίες απάντησαν στις δηλώσεις που έχει κάνει η Βίκυ Καγιά για τις ίδιες.

«Η μόνη δόξα που αγαπώ είναι η λίμνη Δόξα στο χωριό μου. Δεν μου κάνει εμένα τίποτα εντύπωση πια. Απολύτως τίποτα. Έχω μεγαλώσει και δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση. Δεν έχω καμία πίκρα, είμαι φανταστικά, απλά το “GNTM” είναι τρεις σεζόν πίσω. Έχουμε προχωρήσει κι εύχομαι να κάνουν όλοι το ίδιο… Εύχομαι να εισακουστεί, γιατί η Βίκυ ξέρει πάρα πολύ καλά το “GNTM”, οπότε ό,τι πει» υποστήριξε η Έλενα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αρκέστηκε στη φράση «γνώμη της» για τη δήλωση της Βίκυς Καγιά ότι δεν υπήρχε χώρος στο «GNTM» για την ίδια, ενώ για το αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί της επέλεξε να μην απαντήσει κάτι συγκεκριμένο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This