Βάνα Μπάρμπα – Ασφαλιστικά μέτρα στην γυναίκα stalker που την παρενοχλεί: «Χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης»

«Η συγκεκριμένη γυναίκα έχουν περάσει τα τέσσερα χρόνια που με παρενοχλεί»

Must Read

Απελπισμένη φαίνεται να είναι η Βάνα Μπάρμπα, αφού εδώ και τέσσερα χρόνια υπάρχει μία γυναίκα που την παρενοχλεί. 

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, πως δεχόταν πάρα πολλά τηλεφωνήματα από μία άγνωστη γυναίκα, ενώ πολλές φορές έχει βρεθεί έξω από το σπίτι της. Η ηθοποιός μάλιστα μιλώντας τότε στην εκπομπή «Πρωινό» είχε εκφράσει τον φόβο της καθώς, όπως είχε αποκαλύψει, η stalker είχε αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη.

Για τις εξελίξεις της υπόθεσης αυτής μίλησε η Βάνα Μπάρμπα και η δικηγόρος της στον Γιώργο Λιάγκα και στην Φαίη Σκορδά, τονίζοντας πως αναγκάζεται να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

«Η συγκεκριμένη γυναίκα έχουν περάσει τα τέσσερα χρόνια που με παρενοχλεί. Η δικηγόρος μου είναι κάθετη ότι πρέπει να προχωρήσω στα ασφαλιστικά μέτρα. Είναι μια γυναίκα που ίσως χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι “δεν θα σας ξαναενοχλήσω ποτέ, θα υπογράψω ένα χαρτί και θα εξαφανιστώ” και είμαι σε ένα δίλημμα.

Δέχομαι 200 με 250 κλήσεις την ημέρα και στο κινητό και στο σταθερό. Πολλές φορές έρχεται με ένα μηχανάκι νύχτα κάτω από το σπίτι. Παίρνει τον πατέρα μου στο χωριό, παίρνει το παιδί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=cNTOYQpKyLs

Δείτε επίσης: Εξοργίστηκε η Βάνα Μπάρμπα: «Πρέπει να το πληρώνει! Θα πάρει μήνυση! Σε μένα δεν περνάνε αυτά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This