Βάνα Μπάρμπα: «Αν είχα γιο θα τον έκανα νάρκισσο και με πλήρη ασέβεια στις γυναίκες» (video)

«Ήταν μεγάλη μου τιμή που υπήρξα μούσα του Χρήστου Κυριαζή! Τότε το θεωρούσα αυτονόητο»

Must Read

Με αφορμή την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί η Βάνα Μπάρμπα, η οποία αφορά έμμεσα το γυναικείο φύλο, η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό».

Η συζήτησε οδηγήθηκε αμέσως στο ελληνικό κίνημα metoo με τον Γιώργο Λιάγκα να το προσδιορίζει ως η «επανάσταση της καταπιεσμένης γυναίκας».

Τότε η Φαίη Σκορδά πήρε αμέσως τον λόγο και δεν δίστασε να διαφωνήσει με τον πρώην σύζυγό της εξηγώντας πως: «Δεν είναι αυτό το metoo. Για μένα είναι ότι πέφτει φως σε συμπεριφορές ανδρών που ήταν κρυμμένες».

Στην ερώτηση αν έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς οι οποίες την οδήγησαν στο στόχαστρο, η ηθοποιός απάντησε: «Μου το λέτε λίγο προβοκατόρικα. Γιατί πρέπει να μετανιώσω για κάτι που πιστεύω. Δεν μπορεί να μην είμαι πάντα με τη γυναίκα. Η Ιστορία και η κάθε εποχή κουβαλάει τα δικά της πράγματα. Όμως όσο υπήρχε η σχέση αρσενικού-θηλυκού υπήρχε κακοποίηση. Ξεκίνησε από την Αμερική μία μόδα που καλώς ξεκίνησε. Όμως εγώ είμαι εναντίον της υπερβολής.

Με ενοχλεί γιατί δεν θέλω να τρομάξουμε τα αρσενικά. Να μη φοβηθούν να φλερτάρουν. Το ότι η γυναίκα μπορεί να μαρτυρήσει την κακή συμπεριφορά του αρσενικού είναι υπέροχο αλλά μη φτάσουμε στην αντίπερα όχθη».

Δείτε επίσης: Βάνα Μπάρμπα: «Κάθε γυναίκα να παίρνει τη δύναμη της ψυχής της στα χέρια της και να αντιμετωπίζει την κατάσταση»

Η παρουσιάστρια της εκπομπής όμως φάνηκε να μην ενστερνίζεται τα όσα είπε η ηθοποιός και επεσήμανε ότι «η ανθρώπινη ζωή είναι πολύ πιο σημαντική από τις σχέσεις».

«Συμπλέουμε Φαίη μου αλλά τίποτα στην υπερβολή. Τα media έχουν ευθύνη. Δεν είμαι εναντίον, είμαι μαζί, εμείς πολεμάμε για τη φύση της γυναίκας. Οι γυναικοκτονίες είναι τρομερό φαινόμενο. Όμως λέμε ότι είμαστε μόνες. Βγήκα μια μέρα έξω και ήταν μόνες. Μη φτάσουμε στην αντίπερα όχθη να είναι εχθροί το αρσενικό και το θηλυκό. Είμαστε σε έναν πόλεμο. Να ξαναβρούμε τη σύμπλευση», είπε με την σειρά της η Βάνα Μπάρμπα.

Όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής τόνισε ότι η κοινωνία εκπαιδεύει τους άντρες, η ηθοποιός της είπε: «Όχι η κοινωνία, η μητέρα τον εκπαιδεύει. Εσύ σαν μητέρα έχεις εξουσία. Από μας ξεκινάει γλυκιά μου!»

«Εγώ αν είχα κόρη δεν θα τη μάθαινα να έχει ανάγκη από έναν άνδρα για να είναι ευτυχισμένη στη ζωή», είπε η Φαίη.

«Εσύ έκανες κι έναν γάμο, που έπρεπε να φορέσεις το νυφικό για να είσαι πριγκίπισσα. Εγώ είμαι η γυναίκα η αυτόνομη, η ανεξάρτητη. Μου λες δεν έχω ανάγκη να προσδιοριστώ από έναν άνδρα. Ναι αλλά και γάμο έκανες για να προσδιοριστείς και παιδιά. Αν είχα γιο θα τον είχα καταστρέψει. Θα ήταν στην κατηγορία των αντρών που δεν θα σεβόταν τις γυναίκες. Τα λάθη ξεκινάνε από τη μάνα. Ευτυχώς ο Θεός μου έδωσε κόρη. Θα ήμουν μια μητέρα που θα τον έκανα νάρκισσο και με πλήρη ασέβεια στις γυναίκες» παραδέχτηκε.

Δείτε επίσης: Η Βάνα Μπάρμπα για τις καταγγελίες ηθοποιών: «Να σταματήσει αυτή η ανθρωποφαγία» (video)

Αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, δήλωσε πως δεν μετάνιωσε που τάχθηκε υπέρ του.

Δείτε επίσης: Βάνα Μπάρμπα: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη. Αρκετά πια»

«Γιατί έτσι αισθάνομαι. Είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας. Είναι δικαίωμά μας, ακόμη κι αν κάνουμε λάθη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη με ρωτήσετε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ήθελα να απαντήσω».

Δείτε επίσης: Η Βάνα Μπάρμπα «ξαναχτυπά»: «Δεν μετανιώνω για όσα έχω πει σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη» (video)

«Δεν θέλω να μιλήσω άλλο, έχω πει την άποψή μου, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν είναι μόνο η εμπλοκή, η σιωπή καμιά φορά στα media είναι χρυσός. Σας ευχαριστώ πολύ για τον σεβασμό. Δε θέλω να πω κάτι άλλο» είπε υποστηρίζοντας τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη κόβοντας τη συζήτηση.

Δείτε επίσης: Η Βάνα Μπάρμπα επιμένει στην άποψή της: «Πιστεύω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος» (video)

Δείτε επίσης: Τι απαντάει τώρα η Βάνα Μπάρμπα για την προφυλάκιση του φίλου της Πέτρου Φιλιππίδη;

https://vimeo.com/645988128

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην stalker που την έχει κάνει να φοβάται για την ζωή την δική της, αλλά και της κόρης της.

«Ενοχλεί το παιδί μου, εμένα. Έχω κάνει κατά κόρον μηνύσεις. Είναι εδώ και τρία χρόνια. Έφτασε στο σημείο χτες και χτυπούσε τα κουδούνια, εγώ έλειπα. Μου έγραψε μήνυμα “δεν με ενδιαφέρει αν θα πας στην αστυνομία, εγώ δεν μασάω”. Έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνη. Έχω κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Έχει έρθει έξω από το σπίτι μου με ένα μπουκάλι και έπινε. Δέχομαι 130 κλήσεις την ημέρα. Δεν έχω άλλη αντοχή πλέον», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://vimeo.com/645982058

Τέλος αναφέρθηκε στον θάνατο του Χρήστου Κυριαζή, ο οποίος αποτελούσε μεγάλο κομμάτι της ζωής της.

Δείτε επίσης: Βάνα Μπάρμπα: Απαρηγόρητη με τον χαμό του Χρήστου Κυριαζή – Λύγισε on air (video)

«Ήταν μεγάλη μου τιμή να υπήρξα μούσα ενός ανθρώπου. Τώρα μπορώ να το σεβαστώ γιατί έχω τη γνώση του χρόνου. Τότε το θεωρούσα αυτονόητο. Τώρα μπορώ να καταλάβω και την προσωπικότητά του. Είναι κρίμα που χάνονται άνθρωποι και ορφανεύουμε»

https://vimeo.com/645984844

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This