Βασίλης Γκουρούσης: «Τα λαμόγια που έχουν πλαισιώσει την Τέτα της έχουν πει ψέματα! Λεηλάτησαν τη ζωή μου»

«Δεν πρόκειται να κάτσω να πω τίποτα στην Τέτα! Όταν εκείνη θελήσει να μάθει κάτι, να με βρει»

Must Read

Μπορεί ο Βασίλης Γκουρούσης να αποφυλακίστηκε, έπειτα από 14 μήνες μετά την σύλληψή του για το ριφιφί στις θυρίδες των κοσμικών, που ήταν εμπλεκόμενος, ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι όπως τα άφησε και η σχέση του με την σύζυγό του Τέτα Καμπουρέλη περνάει κρίση.

Μετά τις φήμες που τον θέλουν να είχε εξωσυζυγική σχέση, δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να παίρνει σύντομα διαζύγιο και απ’ ότι φαίνεται δεν μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

Δείτε επίσης: Τέτα Καμπουρέλη: «Σοκαρίστηκα όταν έμαθα για την σχέση του συζύγου μου με αυτήν την γυναίκα» (video)

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε την γνωστή αισθητικό και η δημοσιογράφος της εκπομπής την ρώτησε αν έχει επικοινωνήσει με τον σύζυγό της με εκείνη να απαντάει πως: «Έχω παιδιά μαζί του, έχω εγγόνια… Δηλαδή, είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο; Φυσικά και έχουμε επικοινωνία».




Ο Βασίλης Γκουρούσης βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύζυγό του και την σχέση τους. Ο θεατρικός παραγωγός τόνισε πως όσα ειπώθηκαν περί εξωσυζυγικών σχέσεων είναι ψέματα με σκοπό να βλάψουν εκείνον και την γνωστή τηλεπερσόνα.

«Μου τα έχουν διαλύσει όλα. Με τα ψέματα που λέγανε, με τις γυναίκες που μου χρέωσαν. Δεν ισχύει αυτό με την εξωσυζυγική σχέση. Δεν έχει καμία σχέση αυτή η γυναίκα, έχω την κατάθεσή της εδώ. Ήταν η κόντρα και η ίντριγκα που ήθελε να κάνει η αστυνομία για την προσωπική μου ζωή. Σε μένα και τη γυναίκα μου. Έτσι ώστε αν έχω κάνει κάτι, να το πει η γυναίκα μου. Ήταν συνεργάτιδά μου αυτή η γυναίκα τρία χρόνια. Δεν υπάρχουν αυτά που λέτε, είναι όλα ψέματα» είπε αρχικά.

«Το θέμα είναι πολύ λεπτό. Δεν μένουμε μαζί. Έχουμε μία χαρά επικοινωνία, καθημερινά. Έχουν γίνει πάρα πολλά. Το τι πιστεύει και τι δεν πιστεύει ο καθένας δεν με νοιάζει καθόλου. Βγαίνουν τώρα και μου χρεώνουν ότι ήμουν με 25άρες, με 30άρες… Έρχεσαι εσύ και μου λες ότι έμαθες. Ποιος στο είπε; Τα λαμόγια που έχουν πλαισιώσει την Τέτα της έχουν πει ψέματα. Πήγαιναν και της έλεγαν ότι έχω εξωσυζυγική σχέση. Με στήριξε η Τέτα, ήταν κολόνα. Ήθελαν να αποδομήσουν κάτι από την Τέτα.

Δεν πρόκειται να κάτσω να της πω τίποτα. Όταν εκείνη θελήσει να μάθει κάτι, να με βρει. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Είμαι πολύ πληγωμένος από όλους και από όλα. Έκατσα 14 μήνες εκεί μέσα χωρίς να έχω πειράξει άνθρωπο. Με λεηλάτησαν. Λεηλάτησαν τη ζωή μου», πρόσθεσε στην συνέχεια.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This