Νικήτας Τσακίρογλου για Χρυσούλα Διαβάτη: «Μέσα σε ένα μεταξωτό αυγό είχα τις βέρες για να κάνω πρόταση γάμου»

Must Read

Ο Νικήτας Τσακίρογλου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” με αφορμή την παράσταση “Ματωμένα Χώματα” η οποία ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο Νικήτας Τσακίρογλου, αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στα παιδικά του χρόνια, στην πορεία του στο θέατρο, αλλά και στη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη, στην οποία έκανε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση.

«Ο πατέρας μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε η οικογένειά μου στην Ελλάδα. Το μόνο που θυμάμαι από την Κατοχή είναι ότι απλώναμε το χέρι μας για να μας δώσουν μία χούφτα σταφίδες. Η μητέρα μου ήταν εξορία και μας φρόντιζε μία θεία μου. Όταν την είδα ήταν μία άγνωστη για μένα, γιατί την στερήθηκα. Είναι ένα παρελθόν που αποφεύγω να το θυμάμαι, γιατί είναι σχεδόν ένας εφιάλτης», είπε αρχικά ο Νικήτας Τσακίρογλου.

«Από τα 14 μου χρόνια ήθελα να γίνω ηθοποιός. Έκοβα τις φωτογραφίες του Δημήτρη Χορν και του Μάνου Κατράκη από τα προγράμματα. Με αξίωσε ο θεός και συνεργάστηκα μαζί τους» εξομολογήθηκε για την αγάπη του για την υποκριτική.

«Το θέατρο μου έφερε και την Χρυσούλα Διαβάτη. Δεν ξέρω εάν θα είχα κάνει αυτά που έχω κάνει εάν δεν την είχα σύντροφο και οδηγό. Πρέπει να θαυμάζουμε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας και μας στηρίζουν. Πάνω στη σκηνή γνωριστήκαμε, στο θέατρο Άλσος του Κατράκη. Εκτίμησα το γέλιο της. Η Χρυσούλα ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι, κάτι που δεν ήμουν εγώ. Μέσα σε ένα μεταξωτό αυγό είχα τις βέρες για να κάνω πρόταση γάμου στην Χρυσούλα. Στην αρχή έλεγα πως δεν θέλω να παντρευτώ γιατί δεν είχαμε τις οικονομικές προϋποθέσεις. Περπατούσαμε στην Θεσσαλονίκη και είπαμε “δεν παντρευόμαστε;”. Και πήγαμε και παντρευτήκαμε χωρίς τους γονείς μας. Ο γάμος μας στέριωσε γιατί έγινε με πολύ περίσκεψη και βάσανο. Όταν τσακωνόμασταν το ξεπερνούσαμε. Μακάρι όλοι να τα έλεγαν έξω από τα δόντια όπως η Χρυσούλα. Πρέπει να θαυμάζεται. Την θαυμάζω ως ηθοποιός και πρέπει να πω ότι είναι καλύτερη ηθοποιός. Πολυσύνθετη και πολυτάλαντη από μένα.  Εγώ είμαι του Εθνικού Θεάτρου. Είναι ένας πολυτάλαντος άνθρωπος, καλή νοικοκυρά, βοηθάει στην ισορροπία της οικογένειας» δήλωσε ο ηθοποιός για τη σύζυγό του.


 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This