Η Άντζελα Παντελή βρέθηκε στο Grand Prix του Αμπού Ντάμπι και έπαιξε μουσική στις VIP σουίτες

Must Read

Ακόμα μια χρονιά το τελευταίο Grand Prix της σεζόν στο Αμπού Ντάμπι είχε ελληνική ομορφιά και δυνατά χορευτικά beats, αφού και φέτος η διάσημη dj Αντζελα Παντελή έδωσε το δυναμικό «παρών», παίζοντας μουσική στις VIP σουίτες.

Η αγαπημένη dj, που χρόνια τώρα δραστηριοποιείται στο εξωτερικό και βρίσκεται στα dexx των μεγαλύτερων μπαρ, κλαμπ, αλλά και στα πιο πολυτελή πεντάστερα ξενοδοχεία και φεστιβάλ, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη σπουδαία αυτή διοργάνωση.

Η ίδια δήλωσε στην «Espresso»: «Eίμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενη που ζω τέτοιες στιγμές στη ζωή και την καριέρα μου, πραγματικά όνειρο για πολλούς να μπορέσουν να δουν από κοντά έναν αγώνα Grand Prix. Νιώθω υπέροχα που και φέτος με κάλεσαν σε αυτό το σπουδαίο γεγονός να συμμετέχω και να κάνω αυτό που αγαπάω, δηλαδή να παίζω μουσική για τρεις μέρες και να συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό και τη χαρά όλων των παρευρισκομένων που κατέφτασαν από κάθε μεριά του πλανήτη να στηρίξουν τον αγαπημένο τους πιλότο της Formula 1».

Η Formula 1 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην έχει το απόλυτο glamour και δεν μιλάμε μόνο για τους VIP guests από όλο τον κόσμο που συρρέουν και γεμίζουν τις κερκίδες, αλλά για τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες που έλαβαν χώρα για τέσσερις ολόκληρες μέρες κατά την πραγματοποίηση του Grand Prix.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως συμμετείχαν περί τους 1.000 καλλιτέχνες κάθε είδους, από djs και live bands, μέχρι ακροβάτες, ζογκλέρ, χορευτές, μασκότ, και αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Swedish House Mafia και ο βραβευμένος με 14 Γκράμι Κendrick Lamar, ο οποίος απογείωσε το κοινό το βράδυ του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This