Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Ένας λόγος που βίωσα μπούλινγκ στη φυλακή είναι διότι γνώριζαν ότι είμαι αθώα»

Must Read

H πρώην παίκτρια του «Power of love» Έλενα Πολυχρονοπούλου, μετά την αποφυλάκιση και την αθώωσή της για την υπόθεση κοκαΐνης στην οποία την ενέπλεξε ο σύντροφός της έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο περιοδικό «Χάι» και αναφέρθηκε στα όσα βίωσε μέσα στη φυλακή αλλά και το μπούλινγκ που δέχθηκε από πολλές συγκρατούμενές της.

«Αρχικά η αθωότητά μου είναι κάτι που φώναζα από την πρώτη στιγμή, καθώς όπως απεδείχθη κιόλας δεν είχα καμία σχέση και γνώση σχετικά με τα όσα έπραξε ο πρώην σύντροφός μου! Φυσικά μετά την δικαστική απόφαση που ήταν η ομόφωνη αθώωσή μου, ένιωσα πλήρη δικαίωση για όσα εξαρχής υποστήριζα και μια τεράστια ανακούφιση ότι η αλήθεια πάντα λάμπει στο τέλος! Τελείωσε η ταλαιπωρία τόσο η προσωπική όσο και της οικογένειάς μου, η οποία πέρασε πάρα πολύ δύσκολα όλον αυτόν τον καιρό» δήλωσε.

Στη συνέχεια, περιγράφει την πρώτη της μέρα στο κελί της φυλακής ως εξής:

«Ήταν τραγική! Δεν καταλάβαινα πού βρισκόμουν. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι είμαι κλειδωμένη σε ένα κελί με ανθρώπους που δε γνώριζα ούτε ποιοι είναι, ούτε τι έχουν διαπράξει. Φοβόμουν υπερβολικά πολύ για το τι θα επακολουθήσει. Δεν πίστευα ότι θα μείνω εκεί και βασικά θεωρούσα πως είναι ένα κακό όνειρο και θα ξυπνούσα γρήγορα. Μου ήταν απίστευτα δύσκολο να βλέπω τα κάγκελα στο παράθυρο και να νιώθω ότι δεν μπορώ να βγω έξω, ότι δεν έχω το κινητό μου και την άνεση να τηλεφωνήσω στους δικούς μου ανθρώπους όποια στιγμή θέλω, ότι δεν είμαι ελεύθερη! συνέχισε.


«Δέχτηκα μπούλινγκ αλλά σεξουαλική παρενόχληση ποτέ. Υπήρχαν γυναίκες οι οποίες είχαν καταδικαστεί σε πολλά χρόνια φυλάκισης και θεωρούσαν ότι η φυλακή είναι το σπίτι τους, ότι τους ανήκει. Οτιδήποτε λοιπόν τους πήγαινε κόντρα ή δεν τους «άρεσε», το «πολεμούσαν». Θεωρώ ότι ένας λόγος που βίωσα μπούλινγκ είναι διότι γνώριζαν ότι είμαι αθώα και πως αργά ή γρήγορα θα βγω από εκεί, και ξέροντας πως εκείνες δεν θα έχουν αυτή τη δυνατότητα, μου ασκούσαν ψυχολογική βία για να μην αντέξω! Με ό,τι συνεπάγεται αυτό… Υπήρχαν όμως και κοπέλες (ελάχιστες) οι οποίες με στήριξαν και με προστάτεψαν, με τις οποίες κράτησα επαφές, αφού η πλειοψηφία εξ’ αυτων είχε μπλεχτεί όπως εγώ, άθελά τους, εξαιτίας κάποιου άλλου (του συντρόφου τους κλπ), και μάλιστα τώρα όλες έχουν αποφυλακιστεί!» κατέληξε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This